Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH
Povratak na članak

Bjelica za Večernji list otkrio zbog kakve ponude bi razmislio o odlasku iz Dinama

Komentirao je i rad Nike Kovača. – Niko se sjajno kalio kao izbornik reprezentacije i kao trener Eintrachta, dobro se nosi s pritiscima i naravno da je Bayern dimenzija više. Mislim da se on dobro nosi s pritiskom – kaže Bjelica

Komentari 8

AN
Antonio1952
14:33 22.03.2019.

Tek kad je prestao igrati vidi se koliko Mandzo fali. Trebao se ugledati na Modrica i biti na raspolaganju dok ga trebamo, iako smo kao narod jako nezahvalni.

VL
Avatar comandante
comandante
15:48 22.03.2019.

me nebi, kao ni ti, od malih nogu navija za Dinamo:)

VL
MA
MađarskaIna
15:49 22.03.2019.

Da Bjelica djeli sudbinu onih hrvata na bežaniji odmah bi prihvatio neku ponudu iz Belfasta ili Dublina i postane za Irsku spreman.

VL
HR
hr76
11:16 22.03.2019.

Pohvalite ga za veliki uspjeh Dinama, ali ga i pitajte zašto nismo niti pokušali zapucati na vrata u prvom poluvremenu na Luzu, a trebao nam je samo jedan gol za prolaz.

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
15:58 22.03.2019.

Sitni novinarski mozgovi, mislite da ako je jednom dinamo pobijedio benficu, da mozete pisati ovakve clanke. Jadan je hrvatski narod, koji se nakon pretvorbe i privatizacije, koja je opustosila zemlju vise od rata, koje su pretekle i madjarska i slovacka, topi veselje i tugu u jednoj dinamovoj pobijedi nad benficom, a onda ispadanjem.

VL
DE
derin
13:41 22.03.2019.

Ono sinoć nije bilo na dobrom nivou, moramo puno bolje, brže, i bolji u napadu. I da Petković nije ni blizu nivoa Mandžukića i Kalinica, samo se mučimo u napadu mjesecima, posto se Mandžukić neće vratiti, odraditi tihu diplomaciju ss Kalinicem, jer nam je potreban a i njemu treba reprezentacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.