Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČ OSTAJE

Čelnici Bayerna na izvanrednoj presici napadali novinare

Bayern
Foto: Printscreen Youtube
1/2
19.10.2018.
u 12:22

– Ako ne igraš dobro, ne zaslužuješ pohvale. No želimo da se izvještava o činjenicama rekao je Rummenigge

Sada je i sasvim jasno – Niko Kovač ostaje trener Bayerna. Bavarski gigant danas u 12 sati održao je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je bilo vodstvo kluba: Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić. S obzirom na to da je klub u posljednje četiri utakmice bez pobjede, spominjala se mogućnost da će se govoriti o Kovaču.

No čelni ljudi Bayerna govorili su o medijskim kritikama njihovih igrača, posebno nakon subotnjeg poraza Njemačke od Nizozemske (3:0). Smatraju da novinari pretjerano napadaju nogometaše Bayerna.

– Ako ne igraš dobro, ne zaslužuješ pohvale. No želimo da se izvještava o činjenicama – rekao je Rummenigge, a iz Bayerna poručuju:

Ostavite se naših igrača!

A Salihamidžić se osvrnuo na Kovača za kojega kaže da ga klub neće otpustiti.

– Govorili su da nisam javno dao podršku Kovaču. To je nečuveno. Cijenimo njegov rad i ne moramo to javno govoriti. To je nepoštivanje. Užasnut sam kritikama – rekao je sportski direktor Bayerna.

>> Pogledajte što vatreni rade u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
12:32 19.10.2018.

Dakle, i u Njemackoj cvate fake news kamarila kao i u RH koju redvodi N1 - dijete CNN-a kao najveceg fake newsa u svijetu..

Avatar Croat
Croat
12:42 19.10.2018.

No, želimo da se izvještava o činjenicama - rekao je Rummenigge -------novinaru zar ti se ova izjava ne cini glupa???? kako bi celnici mogli reci takvu glupost??? novinarcicu ili si zlonamjeran ili si prirodno glup. rummenigge je rekao da se izvjestava o NEISTINITIM cinjenicama odnosno da se laze.

JA
JanezIQ45
12:55 19.10.2018.

EUJanez.....tvoji komentari me nasmijavaju do suza pa te molim da budes oprezan kad s sibicama cistis usi da ti se ne zapali slama! P.s...ovaj svijet je uistinu u banani kad Slovenac komentira nogomet !Dali vi u Sloveniji znate nesto o nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije