Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL
Povratak na članak

Tri komada za tri boda: Dinamo lako svladao Lokomotivu na otvaranju prvenstva

Među strijelce se upisali Kadzior, Oršić i Petković

Komentari 7

PO
pocrn
03:04 21.07.2019.

....isprdak ostaje isprdak.....🎺

VL
MA
Marsijanac
21:50 19.07.2019.

Lokomotiva izgleda poprilicno suplje u obrani. Mogli su popusiti vec 4 komada.

VL
MA
Marsijanac
22:54 19.07.2019.

Lokosi nisu stvorili niti jednu jedinu priliku.Ocekivao sam od njih vise.

VL
PO
pocrn
02:59 21.07.2019.

lokomotiva ....,hahahahaha....dinamov i mamicevskog kriminalnog koksara ispadam...hahahaha...

VL
VL
vladek
06:54 20.07.2019.

čim prije prodati ove igrače Gojak,Hajrović i onaj Švicarac

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:22 19.07.2019.

''Tradicija'' se nastavlja...nista nova ni na Istoku ni na Zapadu...jaki ostaju jaki...kokurencija slaba...i u sve jednoj drzavi na Balkanu ''glavni'' su samo jedan ili dva kluba najvise....i osvajali su 90% titula...nesto slicno ka u DDR I Rumuniji davno prije...konkurencija sad samo ima vise ''slobode'' da im parira al dzaba sve to kad tribaju ogromne pare a kakvi su ''financijski'' uslovi dole od-do...niko nece ulozit vise od jednog ili dva kluba i tu se sva veca lova vrti...i pravila su da igraci mogu vanka i sa 17-18 god. klubovi to prodaju, dovedu slabije lova ode na trecu stranu i tak iz god. u godinu...nema vise ni teorije da prve lige sada budu jake kao ona bivisa od 18 klubova najmanje 12-13 klubova je onda bilo skoro ''nesavladivo'' na domacim terenima bilo ko da im je dosa il oni iz velike 4-orke il ovi malo slabiji od njih...prvak si jedne godine a vec iduce sezone boris se za opstanak takve kokurencije klubova da ti to ''omoguce'' nima vise niti ce ih ikad vise biti...slicno je i u citavoj Europi sve je koncentrisano u par klubova velikih a svi ostali ak sta ''uhvate love'' igrajuci u Europi za prezivljavanje uhvate ak ne..ne....tak ce biti i u iducih puno godina u buducnosti...nase livade..nasa posla nima tu vise Europskog Nogometa ni E od Europskog niti N od nogometa...slavna vremena mogu sad pisat se samo sa ''Bilo jednom na Balkanu''...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.