Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.10.2019. u 17:12

Nogometaši Hajduka pobijedili su u 13. kolu Prve HNL Slaven Belupo s 2-0 (1-0) i 27 osvojenih bodova ponovno došao na prvo mjesto ispred Dinama koji ima 25, ali i dvije utakmice manje.

Hajduk je postigao pogodak iz prve prave prigode na utakmici kada je Caktaš u 14. minuti preciznom loptom uposlio Jaira koji je utrčao s desne strane i poslao loptu u mrežu kroz noge vratara Ježine.

Bila je to jedina prigoda "bijelih" u prvom poluvremenu u kojem su gosti iz Koprivnice imali veći posjed lopte koji su zadržali i u drugom dijelu. U 74 minuti igrači Slaven Belupa mislili su da su postigli gol i počeli slaviti pa je i vrtatar gostiju otišao do svoje klupe, ali udarac Glavčića nakon pogreške vratara Hajduka Posavca je pogodio vratnicu. Lopta je brzo došla na polovinu gostiju, a kapetan Juranović ju je poslao u prazna vrata na koja se nije uspio vratiti Ježina. 

Bila je to sedma uzastopna pobjeda Hajduka na Poljudu u ovom prvenstvu.

 

Komentara 11

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
15:40 26.10.2019.

Naprijed Hajduk. Dinamovac. Toliko mi ih je žao da im želim pobjedu.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:30 26.10.2019.

Radom i postenjem ,zadrugari su primjer ljudskosti ,casti i fairplaya, stvarno zasluzujete da ne izborite 5 mjesto za Europski nastup

MK
mksdk
17:50 26.10.2019.

Vratar Hajduka nije spasio optu u zadnji trenutk, nego se lopta odbila od mreže! Poklonjena pobjeda Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije