Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD UTAKMICE

Škotska iznenadila, Englezi pokazali premalo za favorita Europskog prvenstva

Škotska iznenadila, Englezi pokazali premalo za favorita Europskog prvenstva
Foto: Reuters
18.06.2021. u 22:50

U susretu 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva reprezentacije Engleske i Škotske su u Londonu odigrale bez golova.

Gordi Albion je ovim rezultatom praktički osigurao plasman u osminu finala, dok je Škotska, poput Hrvatske došla do prvog boda i u međusobnom susretu s vatrenima će tražiti kartu za drugi krug natjecanja.

Bila je to skromna predstava s obje strane, a dojam je kako su oba sastava bila zadovoljna "nulom".

Engleska i Škotska su prvi put igrale međusobno 1872., što je upisano u nogometne knjige rekorda kao najstariji međunarodni meč u povijesti.

Na ljestvici vode Češka i Engleska s po četiri boda, dok Hrvatska i Škotska imaju po bod.

Hrvatska će u posljednjem kolu, u utorak, 22. lipnja, protiv Škotske morati pobijediti kako bi konkurirala za plasman u osminu finala. I taj će dvoboj biti odigran na Hampden Parku u Glasgowu.

U drugom susretu u London se sastaju Engleska i Češka.

Komentara 17

NA
nahty
23:09 18.06.2021.

Favoriti ? Pa prema većini kladionica vrh za Engleze je prolazak grupe. Sve preko toga je - dokle dođu. A mi ih vodimo kao favorite ?!?! Po čemu su to Englezi favoriti ? Po tome što su dobili ovu našu reprezentaciju koja im je u 90 minuta poslala čak jedan kilavi udarac u okvir vrata ?!?!

Avatar turskicobane
turskicobane
23:11 18.06.2021.

Škoti kapa do poda. Zaslužili ste naklon do poda : što ste čobane ostavili kući ,engleze spustili i našim pokazali da su BABE. Jeste li vidili Daliću i "ljubimci" !?

HR
hr76
09:51 19.06.2021.

Englezi su si naštimali drugo mjesto. Remizirat će s Češkom, a ako i izgube, prolaze najmanje kao treći. To su napravili i u Rusiji kad su namjerno izgubili od Belgije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije