Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STILU PRVAKA

Dinamo deklasirao Slaven Belupo, Oršić zabio gol o kojem će se dugo pričati!

Dinamo deklasirao Slaven Belupo, Oršić zabio gol o kojem će se dugo pričati!
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
25.09.2021. u 18:53

U prvoj utakmici 10. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Koprivnici uvjerljivo svladao Slaven Belupo 4:1 (2:0).

Strijelci za Dinamo bili su Deni Jurić (23), Mislav Oršić (43), Bruno Petković (50) i Duje Čop (76), da bi poraz domaćih ublažio Alen Grgić (80).

Aktualni prvak dominirao je čitavim tijekom susreta u Koprivnici te svoju igru okrunio s četiri pogotka i tako uzvratio Slavenu na šokantnom 0:2 porazu u Maksimiru na startu sezone. Pitanje pobjednika bilo je odlučeno već nakon prvih 45 minuta nakon kojih je Dinamo imao vofdstvo od 2:0.

Kod prvog pogotka u 23. minuti Mišić je lijepom okomitom loptom pronašao Baturinu koji je utrčao u domaći kazneni prostor i zatim povratnom loptom pronašao Jurića kojemu nije bilo teško s pet metara zatresti mrežu.

Najljepši trenutak susreta dogodio se u 43. minuti kada su Oršić i Petković odigrali dupli pas, a zatim si je Oršić vrškom kopačke podignuo loptu i volejom iz okreta sa 15 metara pogodio za 2:0.

25.09.2021., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 10. kolo, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. Mislav Orsic, Bruno Petkovic Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Već u petoj minuti nastavka Dinamo je postigao i treći pogodak, Ivanušec je prošao kroz sredinu terena, u pravo vrijeme gurnuo loptu za Petkovića koji je rutinski postigao svoj prvi gol u prvenstvu ove sezone.

U strijelce se u 76. minuti upisao i Čop, njemu je loptu na 16 metara dostavio Gojak, a napadač zagrebačkog sastava se lijepim "lažnjakom" oslobodio čuvara prije no što je preciznim udarcem pogodio donji desni kut domaćeg gola.

Lijepa je bila i akcija za jedini pogodak domaćih, Zapata je okomitom loptom proigrao Grgića koji je s ruba kaznenog prostora bio precizan.

Dinamo je ovom pobjedom stigao na vrh ljestvice sa 19 bodova, dva više od Rijeke i Osijeka, a tri od Hajduka.

Slaven Belupo je ostao pretposljednji sa šest bodova, jednim više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

>>> Zlatko Dalić objasnio kako se dolazi do poziva u reprezentaciju

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
17:32 25.09.2021.

Kaj je Kusicu i drustvo, probate ali neide... VAR 02:30 provjerava prvi dinamov pogodak ? Sramota, pod hitno uvesti pravilo od 60sec dozvoljenog cekanja, nakon toga sviraj kako god, ako se ustankvi da si bio u krivu otkaz i nikadd ise nisi var sudac! Ovo je presmijesno sto rade. Proslo kolo, Osijek iu prekida dvojica u skoku, napac u offside poziciji, potencijalna ruka , povrat a i gol i meje nitko nista gledao. Ok , nije bio offside ali kak tam nisu bracali i cekali?

DU
Deleted user
00:24 26.09.2021.

Pored pobjede Dinamo nema neku prepoznatljiv u igru...... Sve se ide na neke individualne poteze ali na terenu je priličan nered

BI
billynik
19:24 25.09.2021.

Čop zabio gol, ovo je stvarno nevjerojatna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije