Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA TRŽNICA

UŽIVO Chelsea i veliki rival poslali 'nemoralnu' ponudu za Vatrenog

UŽIVO Chelsea i veliki rival poslali 'nemoralnu' ponudu za Vatrenog
Foto: Tom Weller/DPA
02.08.2022. u 16:37
Samo ključni događaji
City obara rekord za Hrvata

Poslije Chelseaja, i engleski prvaci su odlučni u namjeri da dovedu našeg braniča Joška Gvardiola.

 

Više o tome možete pročitati OVDJE

Kostić prva želja 'stare dame'

Talijanski novinari uvjereni su kako Juventus lovi Filipa Kostića, sjajno krilo Eintrachta iz Frankfurta. 

 

West Ham je na početku ljeta pokušao dovesti srpskog reprezentativca, ali nije mogao postići dogovor oko odštete pa će sada isto pokušati učiniti talijanski velikan.

Foden ostaje 'građanin'

Engleski prvak Manchester City blizu je dogovora s  Philom Fodenom. Mladi engleski ofenzivac je blizu dogovora o produljenju ugovora do ljeta 2027. godine. 

 

Ovaj 22-godišnji veznjak bi prema novom ugovoru trebao zarađivati oko 200 tisuća funti tjedno, trostruko više nego dosad.

Dinamo propustio velike novce

Njemački RB Leipzig odbio je sjajnu ponudu Chelseaja i još nije spreman prodati Joška Gvardiola. 

 

Mediji pišu da su Bluesi bili spremni ponuditi 40 milijuna eura i Timu Wernera, čime bi i Dinamo imao koristi jer ima pravo na postotak od budućeg transfera. 

Chelsea želi tri Interovca

Calciomercato piše da je Chelsea spreman za napad na Interovu trojicu igrača. Milan Škriniar, Denzel Dumfries i Cesare Casadei su na meti londonskog kluba. Chelsea bi za Škriniara dao 81 milijun eura, za Dumfriesa 41 milijun eura i za Casadeia osam milijuna eura. Inter planira na trojici igrača zaraditi oko 130 milijuna eura pa su pregovori u tijeku.

Jota produljio s Liverpoolom

Portugalski napadač Diogo Jota potpisao je novi dugoročni ugovor s Liverpoolom, objavio je u utorak engleski prvoliigaš ne otkrivajući duljinu ugovora.

Britanski mediji su izvijestili da je portugalski reprezentativac potpisao petogodišnje produljenje, čime će ostati na Anfieldu do 2027.

Jota se trenutačno oporavlja od ozljede tetive koljena koja mu je ograničila predsezonu i trebao bi propustiti Liverpoolov prvi susret u novoj sezoni Premier league protiv Fulhama u subotu.

Matias Vecino u Laziju

Talijanski prvoligaš Lazio potpisao je trogodišnji ugovor s urugvajskim veznjakom Matiasom Vecinom koji dolazi iz Intera, objavio je rimski klub na svojim stranicama.

Tridesetogodišnji Vecino je odigrao 126 utakmica za Inter za koji je zabio 13 golova od dolaska na San Siro 2017. iz  Fiorentine. S Interom je 2021. godine osvojio naslov prvaka Italije i talijanski kup prošle sezone. Za urugvajsku je reprezentaciju odigrao 60 utakmica. 

Erceg u HNL-u

Ante Erceg novi je igrač Istre. Ovaj 32-godišnji napadač potpisao je ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu. Erceg je u karijeri igrao za Split, Hajduk, Brondby, Osijek Debrecen, a bio je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Fabregas potpisao za Como

Bivši španjolski nogometni reprezentativac Cesc Fabregas (35) karijeru će nastaviti u redovima talijanskog drugoligaša Coma.

Fabregas je na stadion Giuseppe Sinigaglia stigao kao slobodan igrač potpisavši ugovor na dvije godine.

Posljednje tri sezone bio član Monaca, a tijekom karijere je igrao i za Arsenal, Barcelonu, te Chelsea.

U dresu španjolske vrste sakupio je 110 nastupa i postigao 15 pogodaka, osvojivši svjetsko (2010) i dva europska (2008, 2012) zlata.

Silić u Dugopolju

Hajduk i Dugopolje postigli su dogovor o posudbi perspektivnog 18-godišnjeg vratara Tonija Silića do kraja aktualne sezone. 

Silić već duže vrijeme trenira i radi s prvom momčadi, a u protekle dvije sezone branio je za juniorsku momčad s kojom je osvojio dvije uzastopne titule prvaka te je branio u Ligi prvaka mladih. 

Za prvu momčad branio je u sedam prijateljskih utakmica. 

Toniju želimo puno sreće i uspjeha na posudbi u Dugopolju.

Leipzig ne pušta Gvardiola

Chelsea i dalje želi dovesti Joška Gvardiola iz RB Leipziga. Thomas Tuchel jako bi želio pojačati obranu vatrenim, no čini se da nema velike šanse. Fabrizio Romano piše da Leipzig uopće ne želi pregovarati o transferu.

Pjanić u Milanu?

Miralem Pjanić vratio se u Barceloni, no čini se da se neće tamo zadržati unatoč što je igrao dobro u pripremnim utakmicama. Navodno se vraća u Italiju, a nakon Rome i Juventusa trebao bi igrati za Milan.

Zvijezda Manchester Citya Bernardo Silva jako je zainteresiran za prelazak na Camp Nou. 

Prema španjolskim medijima, dogovorio je osobne uvjete s klubom, ali transfer još nije realiziran, vjerojatno je zapelo oko odštete. 

Odlaskom Erling Halaanda upraznilo se mjesto centarfora, a crno-žuti su na tu poziciju htjeli dovesti Edina Džeku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije