Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Uvjerljiv poraz PPD Zagreba u Mađarskoj

Zagreb: EHF Liga prvaka u Areni, PPD Zagreb protiv THW Kiel
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
24.09.2020.
u 22:40

Matej Hrstić je s četiri gola bio najefikasniji kod PPD Zagreba, dok je isti učinak kod domaćih imao Yahia Fathi.

Rukometaši PPD Zagrebu u susretu su 2. kola skupine B Lige prvaka pretrjeli i drugi uvjerljivi poraz, ovoga puta na gostovanju kod mađarskog Veszprema su izgubili sa 25-37 (12-18).

Igrači hrvatskog prvaka držali su rezultatski priključak samo u prvih 15-ak minuta, no potom se Veszprem s nekoliko brzih i preciznih napada odvojio na 12-8 u 18. minuti, a ta je prednost u samoj završnici prvog poluvremena narasla i na 18-11 jer su igrači Zagreba gubili lopte i primali pogotke iz protunapada čak i s igračem više na terenu.

U nastavku utakmice trener Zagreba Igor Vori u nekoliko navrata je pokušavao igrati sa sedam igrača u polju i bez vratara, no to je za posljedicu imalo samo još izgubljenih lopti i laganih pogodaka domaćih u praznu mrežu pa je u 41. minuti bilo velikih 28-17 za aktualnog pobjednika regionalne SEHA lige.

Zagreb je uspio smanjiti na 31-23, no završnicu su domaći dobili sa 6-2 i tako zaključili utakmicu s maksimalnih 12 golova prednosti.

Matej Hrstić je s četiri gola bio najefikasniji kod PPD Zagreba, dok je isti učinak kod domaćih imao Yahia Fathi.

PPD Zagreb je prije tjedan dana na domaćem terenu izgubio od Kiela sa 21-31, a priliku za pozitivniji rezultat imat će za šest dana kada će u 3. kolu ugostiti danski Aalborg.

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
16:56 25.09.2020.

U sportu ima nepisano pravilo koje glasi:Ako klub nema uspjeha onda trener mora otici.

BL
bluescreen
05:21 25.09.2020.

Vori odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije