Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Antihrvatska histerija'

"Uvijek vjerni" zgroženi: Evo tko je zabranio transparent o Vukovaru!

Transparent 'Zapamtite Vukovar'
Nino Stančić Vidrač
22.11.2013.
u 20:45

Još davno upozoravali smo i Hrvatski nogometni savez na ovu antihrvatsku histeriju u režiji udruge Korak ispred

Kao što smo već i pisali, FIFA je na utakmici Hrvatske i Islanda zabranila transparent 'Zapamtite Vukovar', a iz Kluba navijača "Uvijek vjerni" oglasili su se priopćenjem vezanim uz taj slučaj.

"Klub navijača hrvatske reprezentacije objavio je priopćenje u kojem se zgražaju činjenicom da je FIFA na Maksimiru uklonila transparent na kojem je pisalo "Vukovar", a za incident su optužili riječku udrugu "Korak ispred", koju je ove jeseni prozivao i Zdravko Mamić. 

"Klub navijača Uvijek vjerni zgrožen je i ogorčen zbog nepostavljanja našeg navijačkog transparenta - Zapamtite Vukovar - prije utakmice protiv Islanda. Saznavši, k tome, da je FARE, dakle udruga Korak ispred iz Rijeke na čelu s Zoranom Stevanovićem inzistirala na micanju tog transparenta osjećamo potrebu reagirati prema hrvatskoj javnosti.

Dugo, dugo upozoravamo na prokazivačku, bezobraznu, pa čak i antihrvatsku histeriju ove udruge koja se, nevjerojatno, profesionalno bavi promatranjem hrvatskih navijača i igrača.

I svih ovih godina doživljavali smo prestrašne stvari, hrvatski navijači prijavljivali su se od strane Farea u Hrvatskoj Uefi i zbog slušanja Thompsonovih pjesama poput Lijepa li si, za koju Stevanović tvrdi da je separatistička, nisu izostajale prijave niti nakon skandiranja - U boj u boj...

Hrvatski nogometni savez, a i mnogi hrvatski klubovi naplaćali su se kazni zbog tih prijava, a pravila što se smije a što ne smije na stadionu određuje sam - Zoran Stevanović.

Dakle, još davno upozoravali smo i Hrvatski nogometni savez na ovu antihrvatsku histeriju u režiji udruge Korak ispred, bar nam je drago da su sada i u Savezu konačno shvatili o čemu je riječ", objavio je Klub navijača „Uvijek vjerni“.

Komentara 80

ZL
zlako
21:55 22.11.2013.

Jovanovič mrzi Hrvate i ne može podnijeti da postoje u Hrvatskoj.Želi ih se rješiti zauvjek bez obzira kako.

Avatar delminium
delminium
21:52 22.11.2013.

ne znam dali se ovdje želi među redovima reći da ova tzv. udruga radi po nalogu željka jovanovića?

TM
Tata_Mata5
21:40 22.11.2013.

Pa dokle vise da nas u našoj Hrvatskoj raznorani Stevanovici i Jovanovici prijavljuju? Da nam oni komandiraju sto smijemo i sto ne? U vlastitoj Državi? Da oni koji Hrvatsku patoloski mrze po svijetu ocrnjuju Hrvatsku i traže najstroze kazne zaa Hrvatsku? Ja jesmo li mi još normalni da ovo dopustamo i toleriramo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije