Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Uspješan start za Mektića i Pavića

Osijek: Ćilić i Mektić protiv Ajdukovića i Pavića na humanitarnom turniru Hrvatski Premier Tenis
Dubravka Petric/PIXSELL
10.02.2021.
u 09:20

Mektić i Pavić, koji su svoju suradnju započeli osvajanjima turnira u Antalyji i Melbourneu, u 2. će kolu za suparnike imati Amerikance Mackenziea McDonalda i Tommyja Paula

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić, koji su postavljeni za druge nositelje turnira muških parova na Australian Openu, nastavili su svoj pobjednički niz u 2021. godini i u 1. kolu prvog "grand slama" svladavši Tajvanca Yan-Hsun Lua i Amerikanca Sama Querryja sa 7-6 (4), 6-3.

Mektić i Pavić, koji su svoju suradnju započeli osvajanjima turnira u Antalyji i Melbourneu, u 2. će kolu za suparnike imati Amerikance Mackenziea McDonalda i Tommyja Paula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije