Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to moguće?

Urnebesno! Navijač nasjeo na šalu, smije mu se cijela regija!

Košarka
Foto: Screenshot
1/2
18.04.2018.
u 12:22

Voditelj Vladan Tegeltija zahvalio mu je na pozivu pa se još jednom nasmijao.

Satirični portal u Srbiji pod nazivom Njuz.net, sličan našem NewsBaru, u šali je objavio senzacionalnu košarkašku vijest. Naime, našalili su se da će se Euroliga i sljedeće sezone igrati u Beogradu jer je čelnik Crvene zvezde Nebojša Čović ponudio osvajaču ABA lige Budućnosti da igra u glavnom gradu Srbije.

U satiričnom tekstu piše kako je Čović najavio spajanje dvaju klubova i od Crnogoraca navodno tražio da promijene ime u Crvena zvezda, kao i boju dresova te da onda mogu igrati u Beogradu. U tekstu piše da im je ponuđeno i da mogu birati u kojoj beogradskoj dvorani žele igrati, ali da njihovi navijači moraju promijeniti ime u Delije. Isto tako, istaknuto je da neće imati problema s posjećenosti jer je u blizini Pionira Pravni fakultet pa bi nekoliko tisuća crnogorskih studenata poslije predavanja moglo na utakmica.

Naravno, iz zrakoplova se vidi da se radi o šali, ali jedan navijač iz Srbije to nije shvatio. On se, sav uzrujan, uživo javio u jednu košarkašku emisiju.

- Nitko nije komentirao vijest da je Čović ponudio Budućnosti igranje u Beogradu", započeo je svoje izlaganje ljutiti navijač te nastavio čitati tekst, a voditelj se počeo smijati i upitao ga:

- Odakle vam to?

- Pa pročitao sam na jednom portalu, uzvratio je navijač pa mu je voditelj objasnio kako je to lažna vijest sa satiričnog portala.

- Ne znam, meni to djeluje realno. Da sam znao da je to šala, ne bih se ni javljao u emisiju, dodao je navijač.

Voditelj Vladan Tegeltija zahvalio mu je na pozivu pa se još jednom nasmijao. Baš kao što mu se smiju i ljudi na društvenim mrežama u Srbiji, ali i u susjednim zemljama.

Komentara 7

JE
jejeee
12:34 18.04.2018.

kog boli ona stvar za ovu vest iz regiona?

ŠK
školazabedake
14:02 18.04.2018.

notorna je laž da mu se smije "regija", nikog normalnog ne zanimaju vijesti iz regije, samo vas jugofile, mislite da ste centar svijeta, a u biti ste hrpa neprilagođenih jadnika koji ne znaju di pripadaju. postoji zapadni svijet koji je za vas intelektualne dinosaure prekompliciran i zato se spuštate u region jer tamo i pripadate.

BU
busbus59
16:04 18.04.2018.

jbmtjmjktvj i tvojoj regiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije