Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari s Prisavlja

'Ulaznice su se i prije preprodavale, ali se sada za to doznalo. Ovo je sramota!'

Drago Ćosić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
06.09.2018.
u 13:52

Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT

Uz HRT se stalno vežu razne afere i skandali, no ovo prelazi sve granice jer je riječ o nečemu što izlazi iz onih samo domaćih okvira. I sve mi se čini da se za ovaj skandal ne bi ni doznalo da cijelu istragu nisu pokrenuli FIFA i EBU. I sad imamo sramotu. No, uvjeren sam da su se iste stvari s preprodajom ulaznica događale i prije samo što to sve do sada nije bilo otkriveno, kazao nam je danas jedan kolega s HRT-a komentirajući šokantne informacije, koje je objavio Jutarnji list, da se dvoje HRT-ovih zaposlenika – ugledni sportski komentator Drago Ćosić i koordinator za međunarodne poslove Saša Dedić – sumnjiče za pokušaj preprodaje ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. 

A da se tako nešto događa otkrila je najprije FIFA (Fédération Internationale de Football Association), a potom i EBU (European Broadcasting Union). 

– Kako sam čuo, u tijeku je pravni postupak i dvojica kolega moraju dati iskaz o svemu. Oni su očito u ovom trenutku pod suspenzijom. Što se tih ulaznica tiče, pravilo je da su ulaznice koje se dobiju za takve velike događaje namijenjene čelnicima kuće, ravnateljima i glavnim urednicima, a izgleda da ovaj put te ulaznice do njih nisu stigle već su završile na crnom tržištu – ponešto o informacijama koje danas kolaju HRT-om rekao nam je i drugi kolega. 

Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja, nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT i svi smatraju, pokažu li se istinitima navodi o pokušaju preprodaji ulaznica, da Ćosiću i Dediću slijede otkazi. 

– Zanimljivo, otkad je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo Ćosić kao da je nestao. Očito se cijela ova priča zakuhala i počela razmotavati već tada – dometnuo je kolega. 

>> Pogledajte i kako je slušateljica na Radio Sljemenu objasnila kako je dobila mirovinu


 

Komentara 66

DU
Deleted user
14:26 06.09.2018.

HRT je državna institucija, i zbog toga je to jako veliki problem, odgovorni i krivci trebaju biti kažnjeni za primjer ostalima! Zašto, zato jer nije trošio privatni novac već novac poreznih obveznika!

TO
tomislav10
14:26 06.09.2018.

Ovdje se nameće par pitanja: 1. Zašto je Ćosić tražio VIP karte za finale svjetskog prvenstva, a ne HRT? 2: Ako je karte tražio Ćosić i ako ih je dobio (navodno 4 komada) je li o tome obavijestio rukovodstvo HRT-a? 3. Da li je osobno, ako da kome, te 4 karte dao (ustupio) Ćosić?

GU
Gustirna
14:42 06.09.2018.

Brlog udbojugslovensko cetnicki....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije