Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO NALETILIĆ
Povratak na članak

Ugledni hrvatski menadžer otkriva pozadinu Superlige i kako bi na kraju mogao profitirati – Dinamo

– Uefa gubi jako mnogo novca jer joj je, uvjetno rečeno, Liga prvaka ukradena i odlazi u ruke drugih vlasnika. U toj konstelaciji s novom Ligom prvaka Dinamo bi mogao daleko otići.

Komentari 14

DU
Deleted user
10:50 21.04.2021.

Kad je ovaj dao intervju. Promašio ...sve propalo, a ovaj priča kako je Superliga izvjesna. Ajde ti bavi se transferima pusti ovo velikim dečkima

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:39 21.04.2021.

FC Bayern nikad nije trošio suludo novce na super skupe igrače, a osvojio je nekoliko puta champions league. Real, Barcelona, Juventus... su u problemima jer i dalje kupuju igrače i po 40 mio. € koji im onda sjede na klupi ili ih daju na posudbu.

VL
DU
Deleted user
09:59 21.04.2021.

Kaj bi trebali žaliti POHLEPNE bogataše?! Neka odu u bankrot, stečaj, neka propadnu! kupiti će ih netko drugi kad odu u stečaj. Pa to je normalna stvar da im se događa..

VL
ED
edgar2
10:42 21.04.2021.

Iza projekta ESL stoji Jamie Dimon, CEO JP Morgan, najveće, od 4 velike američke banke. Dimon je grčkog porijekla, a njegov djed također je bio bankar (u Smirni danas u Izmiru i Ateni) koji je 1921.g. doselio u New York. Ima starijeg brata Petera i brata blizanca Teda. Dimonov otac i djed obojica su bili brokeri u Shearsonu... Pod Dimonom, JP Morgan sudjeluje kao sponzor u različitim sportskim disciplinama, od MLB timova (Major League Baseball, USA), ili NBA (National Basketball Association, USA), MLS (američki nogomet), prisutan je na US Open-u za tenis, kao i u drugim aktivnostima poput automobilskih utrka, ragbija ili konjskih utrka.

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:50 21.04.2021.

u kolkio sudski proces se spominjes Naletilicu?

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:50 21.04.2021.

Savjet za sve bogataše širom svijeta: u teškim vremenima nemojte očekivati da će svi ostali stegnuti remen za vas nego vi malo stegnite remen u teškim vremenima.

VL
ED
edgar2
10:22 21.04.2021.

Sada je situacija sljedeća: 6 engleskih momčadi se povuklo, dok su talijanske i španjolske momčadi udružile snage da stvore supraničko natjecanje Ligi prvaka???

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:44 21.04.2021.

Ako nema bogatih klubova nema ni bogate FIFA-e i UEFA-e.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.