Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNASTIKA

Ude: Zlato je san, a ako treba, promijenit ću i sport

Filip Ude (1)
Vjeran Žganec-Rogulja
29.07.2012.
u 18:51

Razočaran nakon pada Ude je ostao bez finala na konju s hvataljkama, u Pekingu je na toj spravi osvojio srebro.

Hrvatski gimnastičar Filip Ude razočaran je što već ide kući nakon što je pao na konju s hvataljkama.

– Nikad nisam bio spremniji nego sada, čak ni u Pekingu, kada sam osvojio srebro – tužan je Filip zbog, kaže, bezvezne pogreške koja ga je stajala finala.

Sljedeće su Igre u Brazilu.

– Već imamo planove za Rio de Janeiro. Nadam se da ću tamo ostvariti svoj san. U sljedeće četiri godine želim osvojiti jednu europsku, svjetsku i olimpijsku medalju. Time bih zaokružio ciklus – podvlači Ude i dodaje:

– San mi je olimpijsko zlato. Tješi me što već imam jednu medalju i što sam jedan san ostvario, ali zlato je zlato. Nastojat ću do kraja karijere osvojiti to zlato, a ako ne, onda će to zauvijek ostati moj neostvareni san. Možda promijenim sport, pa u nekom drugom sportu osvojim zlato! – našalio se Filip Ude.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije