Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUSKA SUPERLIGA

U turskom derbiju Beşiktaş deklasirao Fenerbahçe

Nogomet
AFP
21.11.2009.
u 21:14

U derbi utakmici 13. kola turskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Beşiktaş je ostvario veliku pobjedu, te je sa 3:0 svladao Fenerbahçe.

Do ovog ogleda je Fenerbahçe imao sjajnu statistiku, ostvarili su deset pobjeda, te po jedan remi i jedan poraz u domaćem prvenstvu. Isto tako, u dvanaest kola su primili samo sedam pogodaka, ali su u ovih devedeset minuta čak tri puta kapitulirali.

U samo četiri minute je Fenerbahçe potonuo do 2:0 zaostatka. Finke je u 54. pogodio za 1:0, a već u 57. minuti je bilo 2:0 nakon pogotka Bobe. Nakon toga je vodeći na ljestvici Fenerbahçe počeo sve više ispoljavati nervozu, pa je tako Kazim Richards u 75. minuti zaradio crveni karton, čime su se sve šanse gostiju rasplinule.

Za kraj je Inceman u 83. minuti zaokružio veliku pobjedu turskog kluba iz Lige prvaka Beşiktaşa od 3:0.

Turska Superliga, 13. kolo:

Beşiktaş - Fenerbahçe 3:0 (Fink 54, Bobo 57, Inceman 83)

Redoslijed: 1. Fenerbahçe 31, 2. Galatasaray 28 (-1), 3. Beşiktaş 27, 4. Bursaspor 26, 5. Kayserispor 22 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije