Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAMO FINALISTA U MONTPELLIERU

U srazu dvojice Pavića bolji je bio - Mate

Mate Pavić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
07.02.2020.
u 14:47

U srazu dvojice Pavića Ogulinac i partner poveli su s 5:2, ali Mate je s nekoliko sjajnih poena podsjetio da je ne tako davno bio prvi igrač svijeta.

Splićanin Mate Pavić i Srbin Nikola Čačić ušli su u finale konkurencije parova na ATP turniru u Montpellieru (nagradni fond od 606.350 eura) nakon što su u polufinalu sa 7:6 (3), 7:5 pobijedili Ogulinca Antu Pavića i Ljubušaka Tomislava Brkića. 

U srazu dvojice Pavića Ogulinac i partner poveli su s 5:2, ali Mate je s nekoliko sjajnih poena podsjetio da je ne tako davno bio prvi igrač svijeta.

Matija Pecotić postigao je i osmu pobjedu u nizu, na turniru u Nonthaburiju (Tajland) ušao je u četvrtfinale nakon što je sa 6:3, 6:4 svladao Čeha Adama Pavlašeka, nekad 72. tenisača svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije