Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE MJERA

U Španjolskoj razmišljaju o dozvoli dolazaka gledatelja na stadione

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Sociedad
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.06.2020.
u 14:31

Od 8. lipnja većina španjolskih regija, osim Madrida, Barcelone i Casille-Leona, ulaze u treću fazu de-eskalacije.

Španjolski koordinator za hitne slučajeve u zdravstvu Fernando Simon izjavio je kako tamošnje ministarstvo zdravstva razmišlja o mogućnosti dopuštenja dolaska gledatelje na stadione kada se 11. lipnja nastavi nogometno prvenstvo.

Simon je objasnio kako bi se u regijama koje su ušle u treću fazu procesa de-eskalacije moglo dopustiti održavanje utakmica s gledateljima, ali kako to ne bi bilo pošteno u sportskom smislu prema onim klubovima koji ne bi smjeli imati navijačku podršku.

"U utorak je održan sastanak između ministra zdravstva Salvadora Ille, ministrice sporta Irene Lozano i četiri igrača La Lige među kojima su bili Gerard Pique iz Barcelone i Koke iz madridskog Atletica te su igrači i ministrica sporta izjavili kako ne žele prisutstvo navijača sve dok se svim klubovima ne dopusti njihov dolazak. Još uvijek nismo došli do konačne odluke", izjavio je Simon.

Od 8. lipnja većina španjolskih regija, osim Madrida, Barcelone i Casille-Leona, ulaze u treću fazu de-eskalacije.

Španjolska je jedna od zemalja najteže pogođenih pandemijom koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije