Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČASNI GRAĐANIN

U rodnom Travniku od Miroslava Ćire Blaževića oprostili se minutom šutnje

Miroslav Ćiro Blažević dobio je ključeve i povelju grada Travnika
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
08.02.2023.
u 17:36

- Obišao sam planetu, uzduž i poprijeko, i uvijek sam spominjao moj Travnik - rekao je Ćiro prošle godine nakon što ga je nagradila općina, čiji će predstavnici doći na sprovdom u Zagreb

Povodom smrti Miroslava Ćire Blaževića sjednica Općinskog vijeća u njegovom rodnom Travniku, u srijedu, počela je minutom šutnje, a načelnik Općine Kenan Dautović uputio je brzojav sućuti obitelji Blažević, izvijestili su iz ureda načelnika. Također su naveli kako će načelnik predvoditi izaslanstvo te općine na komemoraciji u Zagrebu. Blažević je rođen u Travniku 10. veljače 1935. godine.

"Načelnik Općine Dautović poslao je u srijedu sinu Miroslava Blaževića brzojav s izrazima sućuti," rekli su Hini iz ureda načelnika.

U travnju 2022. godine Općinsko vijeće Travnika jednoglasno je proglasilo Ćiru Blaževića počasnim građaninom rodnog Travnika. Zahvaljujući tada na spomenutom priznanju Ćiro Blažević je u video poruci, između ostaloga, rekao "obišao sam planetu, uzduž i poprijeko, i uvijek sam spominjao moj Travnik".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije