Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serie a

U okršaju Sassuola i Rome palo čak sedam pogodaka, igrao i hrvatski reprezentativac

ITA, Serie A, AS Roma vs Sassuolo Calcio
EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone
12.03.2023.
u 23:30

Roma je trenutačno peta na ljestvici, dok je Sassuolo ostao na svojoj 13. poziciji. U ovom susretu za goste je od 64. minute igrao hrvatski reprezentativac Martin Erlić.

U ogledu 26. kola talijanske Serie A s čak sedam pogodaka nogometaši Sassuola su na Olimpicu pobijedili Romu 4-3. Domaće navijače u uvodnom dijelu utakmicu šokirao je francuski napadač Lauriente koji je u 13. i 18. minuti zabio dva gola za 2-0 gostiju. Zalewski je u 26. smanjio na 1-2, ali je u nadoknadi prvog dijela Berardi realizirao jedanaesterac za novih plus dva gostiju (3-1). Ujedno je tada Roma ostala s igračem manje jer je Kumbulla zaradio crveni karton.

Novi priključak Rimljani su napravili na startu drugog dijela kada je Dybala smanjio na 2-3, ali je Sassuolo golom Pinamontija ponovno pobjegao suparniku u 78. minuti. Sve što je Roma do kraja napravila jest pogodak za 3-4 Wijnalduma u sudačkoj nadoknadi.

Roma je trenutačno peta na ljestvici, dok je Sassuolo ostao na svojoj 13. poziciji. U ovom susretu za goste je od 64. minute igrao hrvatski reprezentativac Martin Erlić.

Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Milan i Salernitana.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije