Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan u suzama

U Metkoviću pokopan otac Darija Srne, izbornik Čačić na pogrebu

Pogreb oca Darija Srne
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/19
13.06.2016.
u 18:55

Darijev otac bio je teško bolestan i umro je jučer tijekom utakmice. Srna je to saznao po završetku susreta te je dobio slobodno da se vrati u domovinu.

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, stigao je danas u Metković gdje je pokopan njegov otac Uzeir. Kapetan je bio vidno potresen jer je uz oca bio iznimno vezan, a na pogrebu je bilo mnogo njegovih kolega iz svijeta sporta. Ispraćaj Uzeira Srne počeo je u 18 sati ispred Gradske mrtvačnice na groblju Sv. Ivana u Metkoviću.

Između ostalih, u Metković je stigla i delegacija HNS-a predvođena izbornikom Antom Čačićem, Josipom Šimunićem te Damirom Vrbanovićem. Oni se nakon toga moraju vratiti u Francusku te nastaviti s pripremama za utakmicu protiv Češke, a Srni su lijepom gestom svi igrači dali do znanja da stoje uz njega. Objavili su zajedničku fotografiju te poslali poruku podrške.

Darijev otac bio je teško bolestan i umro je jučer tijekom utakmice. Srna je to saznao po završetku susreta te je dobio slobodno da se vrati u domovinu.

>>Obiteljska tragedija: Dariju Srni umro otac!

>>Darijo privatnim zrakoplovom otputovao na sprovod ocu

Komentara 50

LA
LANA555
19:16 13.06.2016.

Cjeloj obitelji iskrene sučut .Nek počiva u miru .

RI
Rizlman
19:00 13.06.2016.

Darijo, i cijela obitelj Srna primite iskaze najiskrenije sućuti!!

MA
MarMara
19:09 13.06.2016.

Iskrena sučut cijeloj obitelji Srna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije