Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski mediji tvrde

U HNL se vraća još jedno poznato lice: Dalmatinskog prvoligaša preuzima Slovenac

Freiburg: Europska liga, kvalifikacije, SC Freiburg - NK Domzale
EXPA/ Eibner/ Laegler
26.05.2022.
u 16:05

Bivši trener Rijeke nije s Celjem ispunio očekivanja. Klub je imao planove biti pri vrhu prvenstvene ljestvice, a završio je također na osmom mjestu

Slovenski trener Simon Rožman (39) navodno je napustio Celje kako bi se vratio u Prvu HNL. Prema pisanju slovenskog sportskog dnevnog lista Ekipa, trebao bi preuzeti Šibenik koji je ovu sezonu u HNL-u završio na osmom mjestu. Trener Dean Računica najavio je odlazak na kraju sezone, a tu bi navodno trebao uletjeti Rožman.

Bivši trener Rijeke nije s Celjem ispunio očekivanja. Klub je imao planove biti pri vrhu prvenstvene ljestvice, a završio je također na osmom mjestu.

Iako je to klub u kojemu je on proveo dio igračke karijere pa i 2014. godine započeo trenersku, odlučio je otići. I to samo preko granice. Iskustva u Prvoj HNL ima jer Rijeku je vodio od 2019. do 2021. godine i s njom je osvojio Kup Hrvatske te je odveo u grupnu fazu Europa lige. Nakon Rijeke, vodio je Maribor iz kojeg je otišao nakon otprilike osam mjeseci, a početkom ove godine sjeo je na klupu Celjana.

>> Misa za navijače:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije