Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA SVE POREMETILA

U Hajduku se ne mire: Splićani se zbog Dinama žalili Uefi

Juniori Dinama i Hajduka
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
14.08.2020.
u 16:56

Vodeći Hajduk, u trenutku prekida prvenstva, imao je dva boda više od drugoplasiranog Dinama, a modri su imali utakmicu manje. Na temelju koeficijenata tijela HNS-a odlučila su da u juniorsku Ligu prvaka ide - Dinamo!

Pandemija koronavirusa promijenila je mnogo toga, a tako i nogomet. Prekidi prvenstava, nastavljanja, izbacivanja bili su standardna slika diljem svijeta.

Čelnici HNS-a još su u travnju prekinuli sva natjecanja za mlađe kategorije, a ostalo je pitanje tko će Hrvatsku predstavljati u juniorskoj Ligi prvaka. 

Vodeći Hajduk, u trenutku prekida prvenstva, imao je dva boda više od drugoplasiranog Dinama, a modri su imali utakmicu manje. Na temelju koeficijenata tijela HNS-a odlučila su da u juniorsku Ligu prvaka ide - Dinamo!

No, u Hajduku se ne mire s takvom odlukom pa su sada podnijeli žalbu Uefi na ovu odluku HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrvat123
11:43 15.08.2020.

mislim da netreba Dinamo odigrat zaostalu utakmicu jer i sa time se Jajduk nebi slozio i zato bi im trebalo dati da igraju bar jednom u zivotu u Evropi pa makar samo juniori da se i na toj razini osramote

Avatar Poskok
Poskok
08:29 15.08.2020.

Na temelju koeficijenata tijela HNS-a odlučila su da u juniorsku Ligu prvaka ide - Dinamo! Eto karavane prosle i sada se napokon vise ne spominje UEFA, FIFA, Marsovci nego konacno tijelo koje je jedini preostali koeficjent, koji je na samo 90% u korist Hajduka, tako primijenilo da djeca okuse moci iz medjugorja. Svi ostali koeficijenti su 100% na strani Hajduka. I onda se cude da se hajduk ne miri s odlukom HNSa. To sigurno nije bila odluka HNSa, ali kadija te sudi ...

Avatar Poskok
Poskok
22:17 14.08.2020.

To je velika kvaliteta ljudi iz sjene. Ne moras biti prvi, a ides dalje. Onda mozes prodati i kljuse po cijeni ferarija kad si uvijek na prvom mjestu. Sve je to jako sportski i posteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije