Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNI REZULTATI

U drugom kolu još tri Hrvatice! Zagreb Ladies Open sjajno počeo

Osijek: Jana Fett i Dona Vekić zaigrale na turniru Hrvatski Premier Tenis
Davor Javorovic/PIXSELL
28.04.2021.
u 19:06

Zagreb Ladies Open međunarodni je ITF-ov turnir koji je u svom 12. izdanju u Zagrebu okupio 60 tenisačica iz više od 40 zemalja svijeta.

U susretima 1. kola teniskog turnira Zagreb Ladies Open na terenima TC Maksimir pobjede su izborile tri hrvatske predstavnice - Tara Wurth, Jana Fett i Tereza Mrdeža, koje su se tako pridružile Petri Marčinko koja se u drugo kolo plasirala u utorak.

Tara Wurth pobijedila je Kanađanku Rebeccu Marino rezultatom 6:4, 4:6, 7:6 (4) dok je Tereza Mrdeža bila bolja od Rumunjke Andree Priscariu 2:6, 6:3, 6:3. U hrvatskom dvoboju Jana Fett slavila je nad Leom Bošković s 6:2, 6:1.

Mečevi drugog kola igraju se u četvrtak 29. travnja, a naše predstavnice protivnice s kojima će se boriti za četvrtfinale. U drugom kolu Jana će igrati s Mađarkom Rekom Luca Jani, Tereza će na teren izaći s Ruskinjom Kamillom Rakhimovom dok Taru očekuje Austrijanka Barbara Haas. Petra Marčinko zaigrat će s Njemicom Jule Niemeier.

Zagreb Ladies Open međunarodni je ITF-ov turnir koji je u svom 12. izdanju u Zagrebu okupio 60 tenisačica iz više od 40 zemalja svijeta. Turnir nagradnog fonda u iznosu 60.000 USD dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments Hrvatskog teniskog saveza te je izvrsna prilika hrvatskim tenisačicama za skupljanje važnih bodova na domaćem terenu. Turnir se održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za sport i mlade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije