Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOLA NA KLUPI
Povratak na članak

U četiri godine PPD Zagreb promijenio 10 trenera, a Vori 'najbolje shvatio ciljeve'

– Nismo imali previše izbora kada sagledamo sve što se događalo otkako je Igor sjeo na klupu. Na završnom turniru SEHA Gazprom lige nismo smjeli izgubiti u polufinalu od Vardara nakon što smo imali plus šest, nismo smjeli izgubiti ni u susretu za treće mjesto od Meško

Komentari 1

RO
roland
21:29 10.10.2020.

Zagreb je u konstantnom padu. Bilo je tu puno lutanja. Kvalitetu moraš platiti. Ne možeš očekivati da će Vredestain, Nokian, Fulda, Kleber i Uniroyal imati kvalitetu Continentala, Brigestona, Dunlopa Good Yeara i Michelina. Šola je najbolje rješenje, ali nema tuu igračke kvalitete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.