Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru

Tužan kraj potrage! Nogometaša rastrgali morski psi

Eric Birighitti
Foto: Instagram
11.01.2020.
u 22:18

Moja sestra i tata vidjeli su morske pse kako napadaju čovjeka, bili su jako veliki - rekla je Alison Walker

Tužna vijest stiže iz Australije. Mladi nogometaš Eric Birighitti smrtno je stradao tijekom odmora. Naime, 21-godišnji Eric je pao u more kod Twilight Beacha na zapadnoj obali Australije, a morske struje su ga odvukle na pučinu.

Potraga je trajala nekoliko dana, a onda su ronioci pronašli njegovo tijelo samo stotinjak metara od obale.

Zapravo su ronioci tražili nestalog Garyja Jonhsona, a našli su Birighittijeo tijelo koje je bilo neprepoznatljivo. Tek forenzičkom analizom utvrđeno da se radi o nestalom nogometašu.

- Moja sestra i tata vidjeli su morske pse kako napadaju čovjeka, bili su jako veliki - rekla je Alison Walker za 9 News Perth.

Eric Birighitti je bio jedan od talentiranijih australskih nogometaša. 

'Sretan Božić! Dok završavamo 2019. godinu, nadam se da će svatko pronaći mir i biti ispunjen ljubavlju dok počinje nova godina. Posebna posveta onima koji nisu s nama iz bilo kojeg razloga. Sjetite se uvijek voljeti, biti zahvalni i smijati se', bila je Ericova posljednja objava na Instagramu.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Samo Vinkulja
15:51 12.01.2020.

Colta dao bog da ti se dijete tako proslavi inbecilu jedan bolesni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije