Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV POSAO?

Turski mediji: Dinamo je prodao Petkovića za 2.5 milijuna eura. Odlazi kod bivšeg trenera

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice 34. kola SuperSport Prve HNL između Dinama i Šibenika
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
07.06.2023.
u 21:01

Reprezentativni napadač je pred odlaskom iz Maksimira, a pod Nenadom Bjelicom igrao je najbolji nogomet u karijeri

Napadač vatrenih Bruno Petković ovog ljeta trebao bi napustiti zagrebački Dinamo, nakon što nije dogovorio produljenje ugovora koji mu traje do završetka sljedeće sezone. Napadaču hrvatske reprezentacije uprava kluba navodno ne želi dati poboljšanu plaću, a Petković prema nekim izvorima traži 1.2 milijuna eura.

Turski mediji javljaju kako će Petković karijeru nastaviti u Trabzonsporu kod bivšeg trenera Nenada Bjelice. Upravo je Bjelica 2018. godine doveo Petkovića u Dinamo iz Bologne za milijun eura, a tamošnji čelnici su očigledno zadovoljili financijske apetite nogometaša koji je zabio Brazilu u četvrtfinalu svjetskog prvenstva 2022. godine.

Pregovori između Dinama i Trabzonspora su trajali dosta dugo vremena. Turci su nudili milijun i pol eura za 28-godišnjeg napadača, a hrvatski prvak je tražio pet milijuna eura što je bilo ipak previše.

VEZANI ČLANCI:

Sada dobro upućeni turski novinar Onur Nizamoglu javlja da je Dinamo pristao prodati Petkovića za dva i pol milijuna eura kako sljedeće godine ne bi otišao bez odštete. 

Komentara 9

B2
bordon 2
22:00 07.06.2023.

Počeo i Dinamo prodavati igrače kao Hajduk. Ono istina Petkoviću se odavno ne igra, valjda ga sad Bjelica prodrma

DX
dario-xx
21:37 07.06.2023.

Hm velik novac za jednog od glavnih dinamovih napadača...?

EJ
ejStef
00:43 08.06.2023.

Tja, rasprodaja u Dinamu, samo se nastavlja isto kao pod Čačićem. Očito je situacija uzmi što možeš, dok možeš, jer pitanje da li će biti sutra... Rezanje troškova i rasprodaja stožernih igrača zapravo je znak da se ne računa na prihode od rezultata. Sada će krenuti prodaja priče preko medija o rekonstrukciji ekipe, mladim snagama i slične gluposti... Dobar primjer kako preko noći uništiti nešto što se gradilo desetljećima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije