Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo u kombinaciji

Turci senzacionalno tvrde: Fener uz Bjelicu dovodi i ponajveću Dinamovu zvijezdu!

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
07.05.2020.
u 13:00

Fenerbahçe se doista nalazi u potrazi za novim napadačem jer je sve izvjesnije da će Vedat Muriqi uskoro preseliti u novi klub, londonski Tottenham, čiji su čelnici krenuli u realizaciju transfera na inzistiranje Josea Mourinha

Turski mediji praktički iz minute u minutu prenose sve vezano uz eventualni dolazak Nenada Bjelice u Fenerbahçe, a list Haber upravo otkriva podatak da bi hrvatski strateg sa sobom mogao dovesti i Brunu Petkovića!

List se poziva na informacije čuvenog talijanskoga novinara Nicola Schire, stručnjaka za transfere, pa u nastavku dodaje da bi Petković turski klub mogao stajati desetak milijuna eura. 

Zanimljivo, Fenerbahçe se doista nalazi u potrazi za novim napadačem jer je sve izvjesnije da će Vedat Muriqi uskoro preseliti u novi klub, londonski Tottenham, čiji su čelnici krenuli u realizaciju transfera na inzistiranje Josea Mourinha.

Inače, kada je Nenad Bjelica napuštao Dinamo, Bruno Petković je najavio da će njih dvojica opet surađivati:

- Kao i u svakom odnosu, imali smo uspone i padove, ali smo se uvijek izdignuli i zadržali međusobno poštovanje. Ostat ćete u sjećanju kao trener koji me je najviše naučio o stvarima na terenu, ali i izvan njega. Hvala Vam na svemu, sretno Vam u budućnosti i srest ćemo se opet - napisao je Petković 16. travnja, vjerojatno u tom trenuku nesvjestan da bi se ta suradnja mogla nastaviti već u svibnju.

Hoće li do toga doista doći, doznat ćemo očito uskoro. S obzirom na sve rečene okolnosti, na tu mogućnost nipošto ne treba odmahnuti rukom.

Komentara 3

FR
freeshooter
14:47 07.05.2020.

Ma meni je dosta tog "pumpanja" Bjelice, imao je sve, klub, navijače, ali njega ništa ne veže, od jeseni je glavom bio van Dinama, sanjao o Bundesligi, zato i nije htio razumijeti situaciju, postavio se kao nedodirljivi, i sada kadaa vidi gdje je, koji mu je stvarni domet, sada bi se on opet pomogao sa dinamom, neće ići, Neno, ako nisi shvatio Dinamo je veći klub, najveći u tvojoj karijeri, a sve si bacio, zbogom!

21
215794
16:55 07.05.2020.

Cirkus na sve strane vjerojatno ce iskoro i igra. Hvala gospodinu Bjelici odradio naplatio dao ili dobio otkaz svejedno mi je to a sto kad mase ljudi rdi ne prima placu dobi otkaz i tada licemjeri imajuparolu #Tko hoce raditi taj i nadje posao"

DU
Deleted user
15:36 07.05.2020.

Svaki dan barem 5 vijesti o Bjelici ??? Mora da je bar 1% kapnulo u medije od razlaza... Bivsi trener koji ne.a namjeru nastaviti u HR raditi zasto bi to zanimalo HR javnost? A sa druge strane zadnji info je da mu nude uvjet 5/9 pobjeda pa tek tada ugovor na godinu dana, a on bi odmah ali tri godine ugovor, pa za par mjeseci opet bye bye uz masnu otpremninu, to prodje samo jednom g.Bjelica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije