Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na naplatnim kućicama Kikovica

Tučnjava navijača Rijeke i Istre, dvanaest osoba u bolnici

kikovica (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/9
30.09.2011.
u 20:26

Oko 16.30 sati na naplatnim kućicama Kikovica masovno su se potukli navijači Rijeke i Istre. U obračunu su se huligani koristili čime god su stigli. Desetak ljudi je ozlijeđeno i prevezeno u KBC Sušak

Više je je osoba ozlijeđeno u popodnevnom obračunu dviju navijačkih skupina, riječke Armade i istarskih Demona na naplatnim kućicama na Grobniku pokraj Rijeke. Zbog žestokog sukoba više desetaka navijača, koji su u tučnjavi koristili i bejzbol palice, a potom krenuli i s kamenovanjem, morala je intervenirati specijalna policija.

Ova očigledno unaprijed isplanirana "akcija", kako neslužbeno saznajemo, dogodila se nešto prije 17 sati, kada su se pripadnici Armade, koji su krenuli u Zagreb. zaustavili odmah nakon prolaska kraj naplatnih kućica na Grobniku i ondje sačekali pripadnike Demona. Navijači iz Istre, koji su putovali na utakmicu svoga kluba u Zaprešić, zaustavili su se na suprotnoj strani.

Zbog masovne tučnjave, koja je trajala gotovo pola sata, stvorila se kolona vozila, a oštećene su i naplatne kućice.U obračunu su se koristili čime god su stigli - sijevale su palice, kamenje i šake.

Privedeno je 90 navijača. Lakše su ozlijeđena tri navijača “Armade”, sedmorica iz navijačke skupine “Demoni” i dva policajca.

Žestokom sukobu “kumovao” je i alkohol, kod tri navijača “Armade” i jednog navijača “Demona” izmjereno je od 0,5 do 1,24 promila alkohola u krvi.

Oštećeno je šest osobnih vozila, četiri naplatne kućice i centralne zgrade naplate.

Ključne riječi

Komentara 24

BK
B Kosa
21:42 30.09.2011.

Ovo zvuci nevjerovatno da ima takvi budala odmah sve u zatvor i napraviti racune za ostetu i povrede i polati im roditeljima da sve plate kao i sve troskove lijecenja ozlijedeni pa ce drugi put misliti sta rade

OB
-obrisani-
22:13 30.09.2011.

steta da ih nisu pustili u zagreb hihihihi, oni se tamo nisu bojali ni naoruzanih srba a ne da bi se bojali ovih crvenih hihihhi

Avatar astronautkinja
astronautkinja
21:18 30.09.2011.

eto dogodio se smak svita. nabitnije da su navijaci sudjelovali, nema veze sta se ovo svaki dan dogadja negdi, stovise, vade se pistolji, rade nozevi i puno gore stvari,al najvaznije i udarne vijesti su uvik da su navijaci radili nered.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije