Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITA RASPOLOŽENJA
Povratak na članak

Tuchel oduševljen igračima, Zidane 'potonuo': 'Teško je to prihvatiti...'

- Kada odigrate jedno tako uvjerljivo poluvrijeme s toliko hrabrosti, a onda promašite tolike prilike za rješenje utakmice, tada uistinu morate ostati fokusirani i misliti pozitivno.

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
10:34 06.05.2021.

Sve mi je to jasno, sport je sazdan od pobjeda i poraza, ali ne kužim kako to da najbolji vezni igrač svih vremena, onaj bez kojega igra njegovog kluba nema ni glavu ni rep, nije uspio "svezati" vezni red protivnika? OK, olakotna mu je okolnost što nije lako igrati nogomet sa lojtrom na ramenima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.