Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Tucak: Opet ćemo svladati Srbiju, tu nema dileme

Hrvatska - Srbija, vaterpolo
Foto: Gtres/Pixsell
29.07.2018.
u 09:24

- Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je jučer brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Barceloni. Naši vaterpolisti svladali su Italiju s 10:8 bez izbornika Ivice Tucka koji je zbog kazne završio na tribini.

- Odigrali smo briljantnu utakmicu. Uspjeli smo se dignuti u dva dana. Rekao sam momcima da ova medalja ima zlatan sjaj i da moramo napraviti sve da je osvojimo. Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je Tucak za HTV.

Hrvatska je u polufinalu izgubila od Srbije koja je nakon toga postala europski prvak.

- Ne žalimo, dogodilo se što se dogodilo. Nismo imali dovoljno snage i koncentracije protiv fantastičnog protivnika. Respektiram ih, ali znam da ih možemo dobiti. Svladali smo ih tri puta zaredom i opet ćemo, nema dileme. Nema vraćanja više na to, ovo je veliki rezultat za nas.

Komentara 23

RE
Realab
09:48 29.07.2018.

Ne može uvek biti zlato? Pa to bi mogla da kaže Srbija koja je do poslednjeg prvenstva sveta kada su izgubili od hrvatske pobedila u pet takmicenja zaredom od cega su tri najbitnija, SP EP i OI ... zar ne?? Potom su psole zasicenja izgubili od Hrvatske u polufinalu SP sa jendim golom razlike na jedvite jade. Ovo je zaista veliki kompleks, trener jadan ne zna šta priča... Još ako napomenemo da su u one tri vezane titule na svim takmičenjima Srbi pobejdivali upravo komšije dva puta u finalima i to sa po šest razlike, vidimo zbog čega je ovoliki kompleks. Nije mu lako. Ni malo, setimo se samo prekida prenosa dodele medalja na hrt-u... Trenerčiću, trebao si reći , zhlato možemo tu i tamo, kad srbi malo ohlade...

Avatar Oneill
Oneill
10:01 29.07.2018.

Možda bez tebe tvoje ponašanje nije današnjici prikladno mi nismo više u ratu . Hrvatsko pismo nije moj materinski Jezik.

DI
Direkt
09:38 29.07.2018.

Ne treba istrčavati i pravdati se. Šta ako bude obratno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije