Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOSTI SA ŠUBIĆEVCA

Trener Šibenika u klub doveo pojačanje - svog sina! "Valjda ga mogu "pogurati"

NK Šibenik
24.06.2022.
u 17:14

Marcel Čanadi posljednji je angažman imao u austrijskom Riedu, a igrao je još i za Amstetten, Austriju Lustenau, a nosio je i dres Borussije Moenchengladbach te Altacha.

Šibenik je predstavio novo pojačanje, a riječ je o Marcelu Čanadiju, 24-godišnjem veznjaku i sinu trenera narančastih, Damira Čanadija, što je pobudilo dodatni interes.

Marcel Čanadi posljednji je angažman imao u austrijskom Riedu, a igrao je još i za Amstetten, Austriju Lustenau, a nosio je i dres Borussije Moenchengladbach te Altacha.

- Morao se vratiti u Austriju zbog služenja vojnog roka. Igra na poziciji veznog igrača, a visok je 185 cm. Ima potencijal, no on se sam mora izboriti. Ne mogu ja tu puno pomoći - govorio je o svom sinu prije dvije godine za Večernji list Damir Čanadi i dodao:

- Ima potencijal i valjda bih ga mogao malo "pogurati", ali on se sam mora izboriti. Ne mogu ja tu puno pomoći.

U klubu sa Šubićevca su s Marcelom Čanadijem potpisali jednogodišnji ugovor, uz opciju produženja na još jednu godinu.

Komentara 1

RA
radolizem
18:42 24.06.2022.

Nije trener Čanadi doveo kao pojačanje svog sina, jer sin nije pojačanje, nego Šibenik nema novca platiti trenera, pa su to neke kompenzacije na razini - ja tebi rabljeni bojler, ti meni vreću krumpira i nešpricanu blitvu. Šibenik nakon ovog sigurno ispada jer to jednostavno mora biti tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije