Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO, NEMA ŠTO
Povratak na članak

Trener Hajduka opet izazvao brojne reakcije: Zašto je ovo obukao?

Hajduk je na Poljudu vodio trener Paolo Tramezzani koji je iznenadio odjevnom kombinacijom.

Komentari 7

AP
apathylolz
23:15 01.05.2021.

Kakve veze ima Dinamo s ovim. Sad ce jos jadnici napisati da nosi adidas trenirku zbog Dinama. Ko sve moze biti novinar...

VL
RO
roland
22:58 01.05.2021.

Pukla je ljubav Hajduka i Tramezzanija! Trener nosi jaknu od Adidasa, ne dolazi na tiskovne konferencije i svojim je gardom jasno rekao da neće klečati i moliti! Dakle nastavlja se kontinuitet struke u Hajduku, a jedina konstanta je da se mijenjaju treneri! Tramezzani ima još 30 dana uživati u dalmatinskoj spizi.

VL
RO
roland
22:38 01.05.2021.

Neka ga Hajduk kazni! Da i to vidim! Popišao im se u usta jer ovo nije sportska oprema, već casual stil odijevanja! I ne mogu mu ništa, a na kraju sezone ionako ide. Pa novi trener i sve iz početka.

VL
PU
puniša
21:34 02.05.2021.

Ovakav trener i gospodin će ponovno na Poljud 2034. Godine...

VL
PU
puniša
21:34 02.05.2021.

Odmah otkaz...jos danas....🤣🤣🤣🤣🤣

VL
RO
roland
22:49 01.05.2021.

Na ljeto za trenera dolazi Goran Sablić! Paolo Tramezzani to, zna, kao što mu je poznato da privatna odjeća ne mora biti od sponzora. I onda će se Sabliću dogoditi neki poraz, neka Gzira, ili će u prvenstvu nanizati 3 poraza, a nakon toga odmah kreću priče o smjeni! Bolje da ostave ovog Tramezzanija jer je gospodin. Nitko ne razumije da je Tramezzani nakon dugo, dugo godina okrenuo negativan score koji je Hajduk imao protiv Rijeke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.