Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U ŠIBENIKU

Trener Dinama 'okrivio' reprezentaciju za posrtanje: 'Neki igrači su prazni'

Šibenik i Dinamo susreli se u 27. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.04.2021.
u 20:30

'Bitno je zbog našeg elana i emocionalnog stanja da smo prvi. To nam mjesto pripada i vjerujem da ćemo na kraju presijeći traku.'

Dinamo i Šibenik remizirali su na Šubićevcu (1:1), što je domaćima uspjeh, ali gostujućima ipak posrtanje. Koje trenera plavih Damira Krznara nije iznenadilo obzirom da je nakon utakmice ustvrdio kako je očekivao težak susret.

- Tek smo jučer odradili prvi zajednički trening, uvijek su utakmice nakon reprezentativne stanke teške. Obzirom na uspjeh mladih, neki su došli emocionalno prazni i želja da pobijedimo pretvorila se u brzopletost. U prvih otprilike pola sata izgledali smo jako loše, moram priznat, ali vratili smo se. Šteta što nismo izdržali do kraja - istaknuo je Krznar, prenosi 24sata.

Iako su plavi prvi, imaju 61 bod, kao i Osijek. I utakmicu manje, to je bitno.

- Bitno je zbog našeg elana i emocionalnog stanja da smo prvi. To nam mjesto pripada i vjerujem da ćemo na kraju presijeći traku.

Naravno, sljedeća tema bio je Villarreal u četvrtfinalnom ogledu u Europskoj ligi, koja je na rasporedu u četvrtak 8. travnja s početkom u 21 sat.

- Bit će ovo težak ritam, apsolutno, ali naša je snaga u tome što 18. i 19. nominalni igrač uvijek mogu konkurirati i donijeti nešto više. Ako budemo zdravi, mislim da ćemo se ravnopravno boriti i u Europi i prvenstvu - zaključio je Krznar.

Komentara 9

ZL
ZlatkoRibaric
21:27 03.04.2021.

Dinamov igrač na posudbi u Šibeniku mladi Bulat. odigrao sjajnu partiju i praktički svojim udarcem Dinamu oteo 2 boda, Dinamo mu nije zabranio nastup, kako to inače čini HNK Rijeka. Građanski NK Dinamo ispada, osim što hrani hrvatski nogomet, kako to kaže g.Miškovič, i najpošteniji od svih.

DU
Deleted user
21:35 03.04.2021.

g.Krznar Dinamo ima ogroman kadar, zasto u prvih 11 su nakon reprezentativne stanke startali igraci koji su igrali prosli tjedan??? Po meni umjesto Orsica i Gavranovica, Majera su trevali krenuti Tolic i ostalu decki koji inace su na klupi, a drugo je zasto niste vratili sa posudbe neke igrace ako je ritam pretezak

Avatar jocker-3
jocker-3
20:59 03.04.2021.

Takvom igrom ćeš od petka biti bivši,kasirat ćeš 5-6 komada Španjolaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije