Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u četvrtfinalu

Trener Bjelica istaknuo četvoricu igrača u pobjedi protiv Opatije

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
30.10.2019.
u 21:12

Priliku smo dali nekim igračima koji u zadnje vrijeme nisu mnogo igrali i pobijedili - rekao je Dinamov trener

U dvoboju osmine finala hrvatskoga kupa Dinamo je pobijedio Opatiju s 3:0. Plavi su pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu kada su mrežu domaćina tresli Kadzior i Gavranović (2). 

- Moramo biti ozbiljni, mi smo najveći hrvatski klub i ne smijemo si dopustiti bilo kakvo opuštanje u ovakvim utakmicama. Lijepo se vratiti na Kantridu, stadion koji je stvarno poseban. Priliku smo dali nekim igračima koji u zadnje vrijeme nisu mnogo igrali i pobijedili - rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica, te čestitao igračima Opatije na korektnoj igri.

Nenad Bjelica
1/13

Njegova momčad izborila je četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa. Bjelica je utakmicu počeo s kombiniranim sastavom, a na klupi je ostavio Olma, Oršića, Petkovića...

- Na terenu su bila petorica koja su igrala protiv Šahtara te smo tako pokazali ozbiljnost. Marin je bio solidan i rastrčan, Gjira isto drugo poluvrijeme, Gvardiolu smo dali malo minuta, Šutalo je debitirao - rekao je Bjelica i dodao:

- Sva četvorica su dala svoj doprinos za Dinamovu pobjedu.

U subotu Dinamo u Maksimiru igra protiv Intera. Bjelicu brinu igrači koji su se požalili na ozljedu.

- Dilaver i Theophile osjećaju nešto, Gavro je osjetio zatezanje. Već smo u petom mjesecu treninga i akumulira se umor. Vidjet ćemo sa Gojakom kako je, ali dozirat ćemo mi sve dobro i vjerujem da ćemo protiv Šahtara imati dobru momčad - zaključio je Nenad Bjelica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije