Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PRIJELAZNOG ROKA

Transferi UŽIVO: Igrač iz HNL-a potpisao za škotskog velikana

Eros Grezda
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
31.08.2018.
u 21:14

Prijelazni rok gotov je u Engleskoj i Italiji, a danas završava u preostale tri lige petice, kao i u ostalim jačim europskim ligama poput belgijske, nizozemske, turske, grčke, ruske, portugalske te u našem HNL-u.

Prijelazni rok gotov je u Engleskoj i Italiji, a danas završava u preostale tri lige petice, kao i u ostalim jačim europskim ligama poput belgijske, nizozemske, turske, grčke, ruske, portugalske te u našem HNL-u.

22:00 - Posljednjeg dana prijelaznog roka francuski nogometni prvak Paris SG angažirao je španjolskog reprezentativnog lijevog braniča Juana Bernata (25), dosadašnjeg člana njemačkog prvaka Bayerna. Bernat, koji je tijekom četiri godine provedene u Muenchenu sakupio tek 75 nastupa za Bayern, potpisao je ugovor s PSG-om na tri godine.

21:15 - Osijek je posljednjeg dana doveo dvojicu igrača. Stigao je 19-godišnji Finac Timo Stavitski (1999. godište), visok 180 centimetara i težak 78 kilograma. Dešnjak je i igra na krilnoj poziciji, a među Bijelo-plave je na jednogodišnju posudbu stigao iz francuskog prvoligaša Caena. 

Osim toga, tu je i 20-godišnji Marijan Ćavar. Mladi U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine dolazi na jednogodišnju posudbu iz Eintrachta Frankfurt,

20:40 - Umoru pojačanja koje je dovodio posljednjih godina, u Dinamo je prije nekoliko dana stiglo možda i najnekvalitetnije dosad! Jer, svaka čast dotičnom 23-godišnjem Mariju Vasilju, no taj ni po čemu nije zaslužio transfer u Dinamo. No, zašto su ga modri doveli, pročitajte ovdje.

18:00 - Osijek je i Erosa Grezdu prodao u Glasgow Rangers. Rangersi su platili odštetnu klauzulu od 3,4 milijuna eura pa će se Grezda pridružiti Borni Barišiću koji je nedavno otišao iz Gradskog vrat u klub kojega vodi Steven Gerrard.

14:00 - Hajduk je objavio da je napravio sporazumni raskid ugovora s Markom Futacsom.

13:00 - Niko Kovač je potvrdio da Jerome Boateng ostaje u Bayernu.

11:00 - Dinamo je doveo 23-godišnjeg Marija Vasilja, napadača poljskog četveroligaša Legionovije.

10:00 - Filip Benković mogao bi napustiti Leicester City samo nekoliko tjedana nakon što je stigao i otići na posudbu u Celtic.

- Nisam siguran je li sve gotovo, ali zainteresirani smo. On je mlad igrač sa sjajnom budućnosti u Leicesteru, ali mi ćemo ga pokušati uzeti na posudbu i razviti njegovu igru. Opasan je u oba šesnaesterca, dobro napada loptu - to je ono što ovoj momčadi treba - rekao je trener Celtica Brendan Rodgers.

9:00 – Pojavila se i informacija da bi se Dinamo mogao pojačati napadačem Rijeke Heberom, za kojeg Mišković traži sedam milijuna eura.

9:00 – Dario Župarić danas bi trebao zgotoviti transfer iz Rijeke u Anderlecht. Klub s Rujevice dobit će između dva i dva i pol milijuna eura.

9:00 – Kevin Trapp iz PSG-a odlazi na posudbu u Eintracht iz Frankfurta. Parižane pak iznenađujuće pojačava Eric Chupo Moting koji stiže iz Stokea.

9:00 – Osijek zadnjeg dana prijelaznog roka na meti ima čak pet igrača i to, između ostalih, Marka Futacsa iz Hajduka i Tonga Doumbiju iz Dinama. Žele još Marijana Ćavara i Ninu Galovića, a ne dogovore li se s Futacsem, idu po Marina Jakoliša iz Admire, piše Goal.

9:00 – U Dinamo je stigla ponuda Lillea od 6,5 milijuna eura za kapetana modrih Arijana Ademija, no klub iz Maksimira ta ponuda ne zadovoljava, javljaju 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar rubinet
rubinet
14:51 31.08.2018.

ovo nije normalno! Hajduk se riješio Futača..najboljeg strijelca... A tko će igrati? Torcida?

IL
ilijan1a
10:54 31.08.2018.

Dinamo!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:56 31.08.2018.

Nogometaši idu u bolje klubove, sasvim normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije