Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi u šoku

Mladi odbojkaš kaštelanske Mladosti preminuo od srčanog udara

Andre Felipe Ruiz
Foto: OK Mladost Ribola Kaštela
13.08.2018.
u 17:29

Visoko leti s anđelima, nikad te nećemo zaboraviti', piše na klupskoj stranici Mladost Ribole Kaštele

Odbojkaš kaštelanske Mladosti 22-godišnji Andre Felipe Ruiz u nedjelju je preminuo od srčanog udara. Kolumbijac je u Mladost stigao prije dvije godine i odmah osvojio naslov prvaka. U drugoj sezoni Ruiz je s klubom osvojio kup. 

- Svi smo u šoku. Ne mogu doći k sebi. Pa taj momak mi je bio jedan od najomiljenijih igrača koje sam ikad trenirao! Nema tko ga nije volio, od dvoranskog osoblja, do tajnika kluba, predsjednika, igrača… Od milja smo ga zvali Andrija jer je stvarno bio naš - rekao je trener Ivan Rančić za internetski portal kastela.org.

'Danas je za nas tužan dan, zauvijek nas je napustio jedan od najomiljenijih igrača, dobri duh našeg tima, naš Andres Ruiz. Uvijek ćeš biti u našim srcima. Visoko leti s anđelima, nikad te nećemo zaboraviti', piše na klupskoj stranici Mladost Ribole Kaštele.

Komentara 11

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:38 13.08.2018.

Vjerojatno je imao neprepoznatu srčanu manu. Sućut obitelji i svima ostalima.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:32 13.08.2018.

Tužno, počivao u miru.

VL
VladoEsseker
18:46 13.08.2018.

Ovih dana umire puno mladih ljudi,očito su sistematski pregledi jako manjkavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije