Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG UDARANJA BALOTELLIJA

Tottiju četiri utakmice suspenzije u talijanskom kupu

Francesco Totti
AFP
10.05.2010.
u 14:59

Veći će dio sljedeće sezone u talijanskome nogometnom kupu morati propustiti Romin napadač Francesco Totti zato što je u finalnom dvoboju na rimskom Olimpicu nesportski udario Interova Marija Balotellija.

Odluku je u ponedjeljak donio nadležni organ Talijanskoga nogometnog saveza suspendiravši Romina 34-godišnjeg kapetana na četiri utakmice neigranja.

Totti je izgubio živce pri kraju susreta pa je punom nogom bez namjere da dođe do lopte opalio Interova napadača koji je čuvao loptu.

Interovi igrači Balotelli i Christian Chivu kažnjeni su utakmicom neigranja u istom natjecanju zbog neprimjerenog prosvjedovanja na sudačke odluke.

Inter je u finalnom srazu Talijanskog kupa prošle srijede slavio na Olimpicu s minimalnih 1-0 osvojivši šesti naslov pobjednika tog natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije