Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spursi su tvrd orah

Tottenham neće prihvatiti ni 30 milijuna funta za Modrića!?

luka modrić
PA/Pixsell
05.08.2011.
u 15:40

Engleski mediji naširoko su se raspisali da Tottenham neće prihvatiti ni najnoviju ponudu Chelseaja za Luku Modrića kad ona stigne na adresu kluba s White Hart Lanea

Nakon što su Spursi već odbili 22 i 27 milijuna funta, sve se glasnije spominjalo kako će sljedeća ponuda glasiti 30 milijuna funta. Čitava je priča dodatno dobila na težini kad je pomoćni trener Kevin Bond rekao da svaki igrač ima svoju cijenu i da će prodati našeg reprezentativca dođe li prava ponuda.

No, izvor blizak klubu s White Hart Lanea istaknuo je:

- Apsolutno ništa se nije promijenilo i klub neće prodati Luku Modrića. Vrijednost svake buduće ponude potpuno je nevažna predsjedniku kluba Danielu Levyju. I Luka je shvatio da neće nikud pa se u potpunosti posvetio treninzima na kojima naporno radi.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
17:24 05.08.2011.

Daniel Levy, kad ga toliko cijeniš, koliko si mu povećao plaću?

DR
dragogera
11:05 06.08.2011.

lazu,zhirkov je otisao,modric sigurno dolazi u chelsea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije