Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea
Povratak na članak

Torres: Nismo igrali najljepše, ali smo iskoristili svoje oružje

Torres je u 80. minuti ušao u igru umjesto Drogbe, a deset minuta kasnije zabio je za Chelsein remi (2:2) na Nou Campu protiv Barcelone u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka

Komentari 9

OB
-obrisani-
08:39 25.04.2012.

Crveni karton,isključenje,penal.. I da im sada zamjerim što nisu lijepo igrali? Što je to lijepa igra? Nogomet se igra da dobiješ utakmicu.. Cilj je postignut. Čestitam..

VL
ML
mladen3x
09:59 25.04.2012.

Da se Barcelona znala postaviti na ovu igru sigurno bi pobijedili,ali oni to neznaju i to je njihov problem,igraju stalno svoju igru i neznaju se postaviti prema protivniku,zato i nisu najbolja ekipa jer gurati samo jedno,to u današnjem nogometu ne prolazi,opekli su se protiv Intera i sad ponovo i zbog toga nisu u finalu,jednostavno greška trenera.

VL
QU
QuickPlayer
10:56 25.04.2012.

Nažalost, pobijedila je 3 puta lošija ekipa samo uz izuzetno zalaganje i neviđenu srećom. Igrali su grubo i povremeno prljavo. Chelsea je u dvije utakmice trebao izgubiti s 10 razlike. Na pobjedi im čestitam, ali ubili su nogomet. Nogomet kakav oni igraju nije gledljiv.

VL
DW
dr_who
12:50 25.04.2012.

Jedino kaj su ubili je Barcelona, tvrditi da je jedna momčad 3 puta bolja od druge i to nakon što ih ovi nisu uspjeli dobiti u 2 utakmice je jako zanimljiva teza. O prljavosti uopće nema smisla raspravljati ( kad Barcelona u momčadi ima Busquetsa, Villu, Silvu, Mascheriana... ). O grubosti nema smisla razgovarati kad se igrači protivničke momčadi bacaju od doslovce malo jačeg dodira. ( Jedini grubi i prljavi start je bio kaženjen crvenim kartonom ). Ubili su Barcelonin nogomet i to je sve. Ako je nogomet negledljiv ne razumijem zašto si ga gledao i zašto ćeš ga gledati u budućnosti, možeš slobodno bojkotirati gledanje njihovih utakmica i poštedjeti nas ovak pametnih komentara.

VL
Avatar germanikus
germanikus
13:03 25.04.2012.

dr_who Veliki veliki plus za tvoj komentar...sve si rekao ..još da ti je Bog dao i mozak mogao bi pisati i knjige!

VL
GR
Gradinar
13:07 25.04.2012.

25.04.2012. u 12:50h dr_who je napisao/la: Ono što Barcelona igra je - nogometna umjetnost. Sportski rezultat, s obzirom da u nogometu pored znanja i kreacije, ima tisuće drugih elemenata, kao trka, disciplina, želja za poibjedom, inat zbog inferiornosti ali ii nepostojanje tereta obveznosti, ovisi o svim drugim elementima, pa kad je čak netko toliko umjetnički nadmoćan, ne mora, iako se to vrlo rijetko događa, uvijek pobjediti rezultatski. Bez obzira na sve, ja bih bio sretan da moj dinamo igra kao Barca, makar nikada ne bio nikakv prvak!

VL
Avatar germanikus
germanikus
13:09 25.04.2012.

Zveć Bravo ..potpisujem..samo se bojim da te kreten neće razumijeti..možda da mu nacrtaš!?

VL
Avatar mohito
mohito
14:37 25.04.2012.

grci su slicnim antinogometom, na uzas svih ljubitelja nogometa, osvojili europsko prvenstvo - na zalost, lijep i virtuozan nogomet kakav igra barca vise nije ucinkovit, opet se u modu vraca bunker i momcad koja prakticno cijelu tekmu provede u svomm sesnajstercu ima vece sanse za pobjedu ako odigra koncentrirano...chelsea ima dobar napad, i jak vezni red - moze igrat atraktivan nogomet, ali je u takvoj igri inferiornji barci - onaj njihov \"parkirani autobus\" od jucer je ocito bio ucinkovitiji, zrtvovana je igra zbog rezultata... pitanje je sad koja je zapravo svrha nogometa (gledajuci s pozicije gledatelja i ljubitelja te igre): lijepa igra, atraktivni potezi itd, ili zilavi bunker i rezultat....vidim po komentarima, da je mnogima rezultat bitniji od nogometne igre - ocito, kriteriji se mijenjaju, i morat ce se i baraca pocet prilagodjavat...

VL
Avatar germanikus
germanikus
14:42 25.04.2012.

mohito Ma nije njima bitan rezultat nego ti luzeri jednostavno likuju što je najveća momčad svih vremena pokazala da unatoč svemu može i izgubiti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.