Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Cibalia

Toplak: Bit ćemo bahati pa što bude

samir toplak
Duško Jaramaz/Pixsell
20.07.2012.
u 13:34

Uoči nedjeljne utakmice prvog kola sezone trener nebeskoplavih Samir Toplak izjavio je da unatoč problemima s ozljedama očekuje hrabrost na terenu i borbu za svaki bod.

– Počinje nam prvenstvo  uz nemale probleme. Ozlijedio se Bartolović i upitan je njegov nastup u prvom kolu, a uz već ozlijeđene Jurića i Matoša već je to malo previše ozljeda. Unatoč velikim problemima zbog ozljeda držim da nemamo ništa od kukanja, nitko nam se neće smilovati, idemo dati sve od sebe i doslovce iskrvariti na terenu. Bitno je da igrači daju sve od sebe i onda, ako je protivnik bolji, neka je, ali bitno je dati sve od sebe i u svakoj utakmici raskrvariti koljena. Slaven Belupo je jako dobra ekipa, sređen klub i zaslužuju respekt. Respekt, ali ne i strah: ne bojimo ih se. Idemo se bahato postaviti i pokušati osvojiti bodove. Oni su eksplodirali u europskoj utakmici i sigurno da imaju želju vratiti nam za poraz u Koprivnici koji je sigurno bio težak za njih. No, ne razmišljam puno o njima, bitni smo mi i da ne radimo greške te budemo spremni i borbeni – zaključio je Toplak najavljujući prvo kolo i utakmicu pred domaćom publikom.

Komentirao je i najave novih pojačanja u redovima vinkovačke momčadi ponavljajući kako je njegova želja bila da se za ovu sezonu pokuša zadržati igrački kadar.

– Nažalost to nije bilo tako i što je, tu je. Sada se nadam dolasku još jednog napadača i jednog veznog igrača što se čini izgledno jer pregovori su pri kraju, a moram reći kako se radi o dobrim igračima. No, treba to dočekati, dok se svi uhodaju, i treba izdržati pauzu do sedmog kola za konsolidaciju, a do tada se boriti u svakoj utakmici. Bilo bi dobro da smo sve odradili prije priprema, ovako slijedi uhodavanje uz prvenstvo – komentirao je vinkovački strateg.

Uoči početka prvenstva borbenost je najavio i kapetan momčadi Mario Lučić.

– Konačno počinje prvenstvo. Nestrpljivo smo čekali i pripremali se za ovu sezonu, koja će sigurno biti teška i puna iskušenja. Iako smo oslabljeni, nadam se kako je ostanak u ligi neupitan, a sve ostalo je bonus. Očekuje nas prva utakmica kod kuće i imamo priliku pokazati što smo radili tijekom priprema, a držim da smo dobro radili i očekujem dobar start sezone. Nema alibija, moramo probati uzeti bodove kod kuće. Treniramo da bismo igrali te utakmice i nadam se da smo spremni pokazati tko je gazda u svom dvorištu – poručio je kapetan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije