Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO MU NOS

'Tomićev otac me tretira kao psa. Pljunuo me, a sina udario'

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   Bernard Tomic at the 2012 U.S. Open held at the National Tennis Center in New York, NY, USA. 31/08/12  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:938 (MG)  USAGE
BigPictures/PIXSELL
07.05.2013.
u 10:52

- Već šest mjeseci me tretira kao psa, bez imalo poštovanja. Treba ga ukloniti iz tenisa i s turnira - kaže tenisač kojem je John Tomić slomio nos.

Isplivali su detalji sukoba oca tenisača Bernarda Tomića i Thomasa Droueta, sparing partnera njegovog sina. John Tomić završio je u pritvoru nakon što je Droueta udario i slomio mu nos, a Francuz je ispričao svoju stranu priče.

>> Tomićev otac slomio nos tenisaču pa završio u pritvoru

Drouet tvrdi da je Tomića starijeg naljutilo to što mu mladić nije htio otići po mlijeko. Tada mu je počeo prijetiti i govorio da mu neće platiti, a kad su stigli u Madrid ga je i fizički napao.

- Kad smo stigli, John mi je rekao da prošetamo pa sam mislio da se želi ispričati. Poslije 100 metara hoda je pogledao okolo, pljunuo me i rekao da mi neće platiti. Rekao sam mu da je veliki čovjek, ali da će mi Bernard platiti. Nakon toga me udario glavom - ispričao je Drouet za Herald Sun.

Francuz tvrdi da je to uobičajeno ponašanje Tomićevog oca.

- Već šest mjeseci me tretira kao psa, bez imalo poštovanja. Treba ga ukloniti iz tenisa i s turnira - kaže Drouet.

Drouet kaže da puno bolje nije prošao ni Tomićev sin.

- Na treningu prije tjedan dana je udario Bernarda i on je zaplakao - kaže Drouet.

Francuz radi kao sparing partner i trener, no sad će morati na prisilni odmor.

- Mišići u vratu su mi se ukočili od ozljede. Obitelj mi je zabrinuta. Volim ovaj posao, ali želim da se John izbaci iz tenisa. Zamislite da sam profesionalni igrač. Morao bih zbog njega pauzirati tjednima.

Tomić stariji je poručio da se ne osjeća krivim i da nije završio u zatvoru kao što su mediji izvijestili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije