Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO KAKO DO POPUSTA

Teniski savez osigurao 50 posto popusta na ulaznice za finale za hrvatske navijače!

Madrid: Slavlje nakon ulaska Hrvatske u finale Davisova kupa
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.12.2021.
u 17:30

Hrvatska će u finalu ovogodišnjeg Davis Cupa u nedjelju u Madridu od 16 sati igrati protiv Rusije.

Hrvatski teniski savez (HTS) objavio je kako je omogućio da navijači hrvatske reprezentacije mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa u Madridu uz 50 posto popusta.

Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama (www.hts.hr) objavili i proceduru za kupnju ulaznica:

1) kliknite na poveznicu 

2) Otvorit će se karta mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.


3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje "Imate promotivni kod?" Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.


4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. Važno je da odaberete ulaznice, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.


5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.

Hrvatska će u finalu ovogodišnjeg Davis Cupa u nedjelju u Madridu od 16 sati igrati protiv Rusije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije