Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Team Croatia najbolji na Svjetskom prvenstvu u dječjem fitnesu

Svjetsko prvenstvo IBFF FIT KIDS & INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB
Foto: Privatni album
1/9
14.05.2019.
u 21:55

S ponosom mogu reći da smo ponosni na ovakvu organizaciju,kvalitetu djece i plesača

Svjetsko prvenstvo u dječjem fitnesu i International Dance Open Zagreb 2019 je održan u Domu sportova od 9-12 svibnja 2019 godine na kome je sudjelovalo preko 12 tisuća djece iz 50 zemalja.

Gala event je održan u nedjelju od 17 sati u kojem su nastupili 30 najboljih TOP koreografija gdje su se borili za glavnu nagradu.Treće mjesto je otišlo Modus klubu iz Zagreba,drugo mjesto folk ansamblu iz Gruzije i prvo mjesto plesnom klubu Dance Queen iz Kraljevice.Ovom veličanstvenom događaju sudilo je 30 internacionalnih sudaca iz raznih zemalja.

Ukupnu pobjedu na Svjetskom prvenstvu i najbrojnijom timu je pripalo TEAM CROATIA,drugo mjesto Poljska i treće mjesto Italija.
Moramo pohvaliti Svjetske prvake u dječjem fitnessu Kiara Tomšić,Lana Picek,Lana Buškulić koje su postale svjetske prvakinje iz kluba Bambi Kids.

Organizacija je bila na jako visokom nivou. Zadovoljstvo plesača,trenera i koreografa je također na visokom nivou. S ponosom mogu reći da smo ponosni na ovakvu organizaciju,kvalitetu djece i plesača. Vidimo se sljedeće godine u još većem broju u Našem Gradu Zagrebu također u svibnju 2020. godine Izjavila nam je direktorica i predsjednica Ibff fit kids Svjetske federacije gđa. Slobodanka Tintor.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:23 15.05.2019.

I kao što sam već sto puta ponavljala, to je jedna od onih stvari koja bi se trebala prenositi na TV, al nije nogomet pa nema veze.

Avatar dkoor
dkoor
04:01 16.05.2019.

Bravo djeco i svi uključeni u uspjeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije