Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Talijani nakon osvajanja Eura na meti velikana, Osijek možda ostaje bez Silve

Football EURO 2020 FINAL Italy - England 4-3 .iE.
Marvin Guengoer/DPA/PIXSELL
22.07.2021.
u 18:02

Osijek bi mogao ostati bez Brazilca Igora Silve (24). Francuski Lorient hrvatskom prvoligašu nudi dva milijuna eura i dogovor bi mogao biti finaliziran do kraja ovog tjedna jer pregovori su u tijeku.

Talijanski reprezentativci popularni su na nogometnom tržištu nakon osvajanja Eura. Federico Chiesa bio je na meti Chelseaja i Bayerna, a sada se spominje i u kontekstu prelaska u Manchester City. Ugovorno je za Juventus vezan još samo za sljedeću sezonu.

A kada smo kod Stare dame, recimo da talijanski izvori navode da će klub produljiti ugovor Giorgiju Chielliniju koji je u statusu slobodnog igrača nakon što mu je on istekao krajem lipnja. Spominje se jednogodišnje produljenje, a 36-godišnji stoper morat će pristati na smanjenje plaće.

L’Equipe piše da je sve izgledniji i ostanak Cristiana Ronalda u Juventusu. Iako je njegov menadžer Jorge Mendes tražio druge opcije, odluka je pala na to da Portugalac ostaje u Juventusu. Ugovor mu traje do ljeta 2022. godine, a sada bi ga mogao produljiti još godinu dana.

Domenico Berardi pak zapeo je za oko Milanu, Laziju i Fiorentini. U karijeri je dosad nastupao samo za Sassuolo, ali i to bi se moglo promijeniti ovog ljeta. Izvori iz Italije navode da bi on radije ostvario inozemnu karijeru pa se u tom kontekstu spominju Chelsea, Borussia Dortmund i West Ham.

Osijek bi mogao ostati bez Brazilca Igora Silve (24). Francuski Lorient hrvatskom prvoligašu nudi dva milijuna eura i dogovor bi mogao biti finaliziran do kraja ovog tjedna jer pregovori su u tijeku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije