Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urugvaj

Tabarez: Cristiana Ronalda ne može čuvati samo jedan igrač

Urugvaj Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.06.2018.
u 23:39

Ključno je biti usredotočen. Sve što smo dosad napravili pripada prošlosti - rekao je Suarez

Urugvajska nogometna reprezentacija osvojila je prvo mjesto u skupini A na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s tri pobjede i bez primljenog pogotka što joj je za suparnika u osmini finala u subotu (Soči, 20 sati) donijelo aktualnog europskog prvaka Portugal koji u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača na svijetu Cristiana Ronalda.   

Urugvajski kapetan Luis Suarez dan uoči utakmice izjavio je kako će za uspjeh protiv Portugala najvažnije biti potpuno koncentriran od početka do kraja.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

- Ključno je biti usredotočen. Sve što smo dosad napravili pripada prošlosti - rekao je Suarez koji se osvrnuo i na vlastiti rivalitet s najboljim portugalskim igračem iz klupskih natjecanja s obzirom na to da je Suarez član Barcelone, a Ronaldo Reala iz Madrida.

- Obojica uvijek dajemo sve od sebe kako bi naša momčad ostvarila što bolji rezultat. Ovo je Svjetsko prvenstvo i sada radimo za naše reprezentacije. Siguran sam kako ćemo svi učiniti sve što je u našoj moći kako bismo sutra slavili - dodao je Suarez.

I iskusni urugvajski izbornik Oscar Tabarez svjestan je kako je Ronaldo, koji je postigao četiri od pet portugalskih pogodaka u Rusiji, najveća opasnost po njegovu momčad.

- Vjerujem kako je Ronaldo jedan od najboljih napadača na svijetu i u pripremi utakmice naglasili smo kako je on vođa portugalske momčadi. Ne može ga čuvati samo jedan igrač, ni Godin niti ijedan drugi. Morat ćemo kolektivno poraditi na tome da ga zaustavimo. No, već 12 godina radim s ovom momčadi i korak po korak ostvarujemo svoje ciljeve, a na ovom Svjetskom prvenstvu još nismo ispunili svoj zadani cilj.

Urugvaj Rusija
1/5

Komentara 1

MA
Marsijanac
03:42 30.06.2018.

"Cristiana Ronalda ne može čuvati samo jedan igrač'.....Glupost; Jerko Leko ga je itekako dobro 'cuvao'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije