Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLALOM - VAL D'ISERE
Povratak na članak

Filip Zubčić bolji od Ivice Kostelića, ali ništa od druge vožnje

Filip Zubčić je s vremenom 54,61 sekunda i zaostatkom od 2,95 za najbržim Norvežaninom Henrikom Kristoffersenom zauzeo 36. mjesto, dok je Kostelić 44. s vremenom 55,61 sekunda (+3,95). Matej Vidović nije završio utrku.

Komentari 6

KA
kažemja
12:10 13.12.2015.

Ivice , majstore kapa do poda za tvoje uspjehe, ali vrijeme je da se povučeš!

VL
DH
dalibor.hren
12:12 13.12.2015.

Rekreativno i o svojem trošku može se skijati do mile volje s familijom i sestrom također!

VL
KE
kentie
20:31 13.12.2015.

Ekipo, molim lijepo da se na ovom portalu ne sprdate s Ivicom zbog elementarne pristojnosti i ljudskosti.Ivica je istinski sportaš ove nacije, naime nema čovjeka od sjevera pa do juga lijepe naše koji mu nije davao, odnosno koji mu daje podršku u njegovim naporima u skijanju. Vrlo je vjerojatno da Ivek odrađuje svoju posljednju sezonu kao aktivni skijaš, vrlo vjerojatno, jer želi si još jednom zaskijati na svom Sljemenu i zato svi to cijenimo i poštujemo. Naime, teško je običnom puku shvatiti kakav je gušt spuštat se niz snježne padine na skijama,slušati zvuk snijega, osjetiti vjetar u ušima, imati osjećaj brzine..brrr, čisti adrenalin. Ivek je pomalo svjestan kraja karijere aktivnog skijaša, siguran sma da će sezonu odraditi muški i do kraja kako i priliči nejgovom borbenom duhu. Radosna je činjenica da su mladi, tu, sad i ovdje, i zato bravo za naše mlade lavove, još da im se i pridruže mlade lavice, bit će fantastično. Zato i vjerujem riječima Pavleka, kad je u jednom trenutku rezignacije rekao da bi najrađe od svega odustao, ali su mu poticaj i snaga da i dalje izdrži, nadiranje mladih koji pokazuju nevjerojatne rezultate u mlađim kategorijama. Nisamo vjerovao, mislio sam da poslije Janice i Ivice dolazi potop alpskog skijanja kad ono upravo suprotno. Zato bravo za Pavleka i cijeli skijaški savez, fantastično. Još da se samo Natko nekako ustabili i smiri jer se po prirodi stvari nameće kao lider ekipe, di će nam tek biti kraj. A Ivica da nakon karijere, mam preuzme ulogu koordinatora muških ekipa u savezu što bi mu super leglo u skijaškom smislu.

VL
NI
nidjomidjo
11:43 13.12.2015.

Ivice imaš malo dijete doma, pa kaj ti treba ovo???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.