Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu
Povratak na članak

Svijet obilazi video dječaka kako puši, ali ovome se nitko nije nadao

Veseli navijač na stadionu nije skidao osmijeh s lica, a tako nasmijan vratio se i kući, jer je njegova momčad pobijedila Fenerbahçe s 2:1

Komentari 18

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:05 10.09.2019.

Pa oduvijek se govori ona uzrečica, čuo sam je u svim dijelovima svijeta: Pušiš kao turčin!

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:00 10.09.2019.

ako se cigarete prodaju, onda ne vidim gdje je problem, osim u glavama nekih novih čistunaca, koji nemaju srama uzimati milijarde iz džepova pušača, kako bi financirali svoje propuste i korupciju u zdravstvu. to se tiče u prvom redu političare. ako postoje dokazi da je pušenje štetno, ajde to već jednom zabranite. zabranite proizvodnju, uzgoj, sadnju, prodaju, trgovinu, duhanom, i problem, ako postoji, je riješen. ali sve dok se na ime cigareta ubire tolki novac, pustite ljude da puše. ako ne kažnjavate žvakanje žvakaćih guma, koje oštećuju zube i veliki su problem, veliki otpad, kad ih se većinu ispljune na pločnik, na ulicu, onda pustite ove ljude nek uživaju. nesporna činjenica je da rak pluća se dijagnosticira u velikoj većini slučajeva u jako kasnim godinama života, kad je ionak biologija napravila svoje, čeka se samo završno malčiranje... znači, liječenje bolesti uzrokovanih, navodno, pušenjem duhana, ne košta zdravstveni sustav baš previše, druga stvar što smo im dopustili da masu bolesti povežu sa pušenjem i time stisnu političare da još više oporezuju duhan i pušače. trošarine od duhana skoro 5 mlrd kuna, a najviše napuhani troškovi liječenja bolesti 'od pušenja' su manji od 1.5 mrd kuna, godišnje... tko uzima i zašto preostalih 3.5 mlrd kuna? ako je nešto opasno, nije zdravo, zabranimo. ili dozvolimo, pa čak i uzgoj za svoje potrebe. znači, posadim 100 sadnica duhana, i riješen problem. to što će država ostati kratka za nekoliko tisuća kuna od trošarina..?

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:44 10.09.2019.

ide žena ulicom, i naiđe na dječačića kako plače. Upita ga ona: "Što je mali, zašto plačeš?" On odgovori: "Buuuu... piski mi se.... a neznam sam piskiti.... buuu..." Kaže žena: Pa ja ću ti pomoći." I, otkopča ona njemu hlačice, spusti ih, svuče mu gaćice, kad ono.... iz gaćica ispadne pristojan komad.... Pogleda ga ona zaprepašteno, pa upita: "Pa dobro mali, koliko ti imaš godina???", a on odgovori plačući: Buuuuu.... tlideset i tli..., buuuu..."

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:30 11.09.2019.

Gerbil progovori: bilo mi je neobicno vidjeti da tako iskusno poteze dim, dusu je posisao cigareti.

VL
CA
cortesova arkebuza
11:35 11.09.2019.

To mu je valjda nadimak jer Çoçuk na turskom znači dijete. Koje nounarstvo ni prevesti ispravno niste u stanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.