Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITEKAKO SE OSJETI
Povratak na članak

Svi su zabrinuti zbog vatrenoga i onoga što mu je napravio koronavirus

– Marin nije mogao doći do zraka. Svako malo držao je ruke na koljenima. To je nešto što se događa u sudačkoj nadoknadi, a njemu se to dogodilo u prvih 15 minuta utakmica.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:43 11.01.2021.

Naravno mononukleoza je tu beznačajna,dok nije bilo korone zbog nje su se prekidale karijere vrhunskih sportasa.danas su svi simulanti osim ako nisu pozitivni na koronu.

VL
LI
liliZG
10:51 11.01.2021.

mislim da mu je veći problem mononukleoza koja se nasadila na oslabljeni organizam,..... to treba pratiti , kćer naše susjede , nikada se do kraja nije oporavila od nje, čak su joj jetrene probe konstantno na granicama prema lošem pa malo dobro ali uvijek tu negdje da bi moglo opet prema dolje.... prokleta je to bolest a ako si vrhunski sportaš može značiti i kraj karijere jer tijelo to ne može slijediti...

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:32 11.01.2021.

Jucerasnja vijest... alzirski predsjednik dobio infekciju stopala nakon zaraze koronom! Kao eto, infekcije se nisu dogadjale prije pojave slavnog virusa, i ako je netko zarazen slavnim virusom onda je to uzrok SVIH njegovih zdravstvenih problema! Slican slucaj je i sa Pongracicem. Covjek pati i od mononukleoze ali to ni u kojem slucaju ne moze biti uzrok njegovih problema jer ta uloga dezurnog uzroka je rezervirana za slavni virus!!! Samo da podsjetim... nas Mario Ancic je prekinuo karijeru u 27. godini zbog problema s mononukleozom. Bilo je to 2011. godine, mnogo prije nego sto je mafija zapocela "projekt corona"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.