Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUKLEARNA KATASTROFA

Svi su oduševljeni hit serijom, a legendarna braća tvrde: Černobil nam je ubio oca

Vladimir Kličko
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
05.06.2019.
u 11:29

Vladimir Rodionovič Kličko, otac boksačkih velikana Vladimira i Vitalija 2011. godine umro je od raka limfnih čvorova, a kako su doktori objasnili, rak je posljedica nuklearne katastrofe koja je zadesila ukrajinski Černobil 1986. godine

Da ne postoji loša reklama uvjerili smo se i nakon posljednjeg hit dokumntarca HBO-a. 

Uspjeh serije "Černobil" koja se bavi najvećom svjetskom nuklearnom katastrofom u tom ukrajinskom gradu povećao je broj turista koji žele posjetiti elektranu i grad duhova u blizini elektrane, javlja Reuters. 

Ipak, iako mnogi žele vidjeti kako izgleda Černobil 33 godine nakon nesreće, ona je u lošim uspomenama ostala dvojici sportaša

Vladimir Rodionovič Kličko, otac boksačkih velikana Vladimira i Vitalija 2011. godine umro je od raka limfnih čvorova, a kako su doktori objasnili, rak je posljedica nuklearne katastrofe koja je zadesila ukrajinski Černobil 1986. godine

Kličko je bio bivši pukovnik u zračnim snagama SSSR-a koji je bio stacioniran u blizini Černobila 1986. godine, a nakon katastrofe sudjelovao je u čišćenju reaktora, a upravo su to doktori naveli kao izravnu poveznicu s rakom. 

- Kada je stigla prva obavijest, jedino što je rečeno je da se dogodilo nešto loše. Alarm je podignut -  rekao je Kličko u dokumentarcu "Klitschko" koji se bavi životom njegovih sinova. - Bio sam vođa zrakoplovne jedinice koja je odmah premještena na mjesto događaja. Od samog početka vlada je pokušavala prikriti istinu i time su pogoršali situaciju. Stvarao se dojam da nije toliko ozbiljno. Oni koji su mogli napustiti Kijev iskoristili su priliku i otišli, ali kao vojnik moraš ispuniti svoje dužnosti - dodao je. 

- Naš je otac proveo mnogo vremena u Černobilu, a Černobil ga je na kraju i ubio. Liječnici su nam rekli da je rak rezultat Černobila - rekao je Vitali Kličko u dokumentarcu.

>>>> U galeriji iznad teksta pogledajte što je Filip Hrgović izjavio nakon pobjede nad Corbinom

 

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
12:26 05.06.2019.

Skrivaju oni i danas puno toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije