Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni transferi

Svi putevi vode u Njemačku? Slavni klub u momčadi želi Olma uz Mandžu

Paulo Dybala i Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
14.06.2019.
u 09:29

Borussiji su navodno također zanimljivi i Ilkay Gündogan te Laurent Koscielny

Mario Mandžukić i Dani Olmo mogli bi od srpnja zaigrati u istoj momčad, dortmundskoj Borussiji. Tako barem donose njemački mediji, među njima i Bild, čiji se novinari bave klasičnim ljetnim aktivnostima, nagađanjima o potencijalnim transferima.

Dani Olmo vrlo je zanimljiva "roba" u Njemačkoj, pa samo tako zadnjih dana mogli pročitati i da ga žele Bayer iz Leverkusena, ali i druga Borussia, ona iz Mönhengladbacha.

Svi njemački mediji ističu da Dinamo za mladog Španjolca traži minimalno 25 milijuna eura, ali se i pitaju bi li dortmundska Borussia za njega bila mudar izbor budući da je momčad pretrpana veznim igračima.

Kada smo već na temi želja doprvaka Njemačke, više tamošnjih portala tvrdi da klub razmišlja o još dvojici etabliranih igrača, odnosno da su upravi uz Olma i Mandžukića također zanimljivi Ilkay Gündogan Laurent Koscielny. 

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:51 14.06.2019.

Ne ide Mandžo nigdje iz Juvea !

DA
DarthVader
18:17 14.06.2019.

Bitte samo neidite u Bundesligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije